Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Η καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 χταπόδι μεσαίο (περίπου 600-700gr) ή 3 πλοκάμια 1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση πέννες ή fussili) 1 κουτί σάλτσα pesto il calabreze εμπορίου 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ συνδυασμός χταπόδι με μακαρόνια στην Ελλάδα είναι γκραν σουξέ ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπου έχει κυριαρχήσει η συνταγή με κοφτό μακαρονάκι, τόσο πολύ[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό. χταπόδι κτυπημένο και γουλισμένο 1 μεγάλο αβοκάντο ώριμο ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 4 λαχανάκια[...]
Πηγή: yumyum.gr