Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
ΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Υλικα : 400 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 1 φακελλακι baking powder, 200 gr βουτυρο, 200 gr ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ακατεργαστη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΑΝΕΒΑΤΑ Μια δικη μου παραλλαγη στα λεγομενα ανεβατα κουλουρακια, που παρασκευαζονται με μαγια. Καθως πρεπει να φρεσκαρω το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ Υλικα για το προζυμι : 150 gr φυσικο προζυμι , 150 gr αλευρι δυνατο, 150 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2013 Πρεπει να διευκρινησω οτι δεν πιστευω σε γιορτες τυπου Αγιου Βαλεντινου. Δεν γνωριζω ακριβως πως ξεκινησε αυτη η γιορτη και πως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τη Βάσω γνωριζόμαστε πολλά πολλά χρόνια..Από τότε που ήμασταν ελεύθερες, ωραίες και φοιτήτριες.. (Τώρα πια είμαστε μόνο ωραίες..έτσι Βασούλα;;; χεχε!!)[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grin English soon Αυτά τα υπέροχα σπιτάκια που κάνουν την εμφάνιση τους κάθε Χριστούγεννα μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ... Τόσο όμορφα και λαχταριστά σαν να[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦίλες και φίλοι γεια σας! Καιρό έχω να κάνω Τουρtorial και μου λείψατε! Αφού βρήκα λοιπόν το χρόνο και όχι μόνο την αφορμή, θα σας κάνω ένα εκπαιδευτικό ακόμα[...]
Πηγή: caketutorial.blogspot.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜου ζήτησες να σου φτιάξω το αγαπημένο σου γλυκό. Ήταν σαν να μου ζητούσες να ξαναζήσω εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερες, βέβαια, τι σήμαιναν για μένα εκείνα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Και οι δοκιμασίες συνεχίζονται.. Γλυκά χωρίς ζάχαρη δε σημαίνει ότι δεν είναι "γλυκά". Έτσι κι αυτή η τούρτα παγωτό που δεν έχει[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ Ιδου και ο περιφημος μπακλαβας, που ανηκει στα παραδοσιακα χριστουγεννιατικα ελληνικα γλυκα. Η καταγωγη του μπακλαβα ειναι απο την Ανατολη. Γλυκα με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ L.MONTERSINO Τα πιο γευστικά, αρωματικά μπισκοτάκια λεμονιού, που λιώνουν στο στόμα! Η συνταγή είναι του μοναδικού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr120 γρ νιφάδες βρώμης 120 γρ μέλι ελαφρύ (προτιμήστε ανθόμελο ή πευκόμελο) 100 γρ ταχίνι 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομματάκια 2-3 κ.σ. σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα έφτασε στο τέλος του για φέτος! Σήμερα τα παιδιά θα ανοίξουν και το τελευταίο κουτάκι και μεγάλες[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 1/2 κούπα ελαιόλαδο ελαφρύ (ή μία κούπα ελαιόλαδο και μισή ηλιέλαιο) 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή 1 κούπα φρέσκο χυμό μανταρινιού 1 κ.γ. μαγειρική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣοκολατόπιτα, χωρίς βούτυρο και ζάχαρη.. Τι χρειαζόμαστε: 250 gr γάλα φρέσκο χαμηλών λιπαρών 500 gr σοκολάτα υγείας (κουβερτούρα) 100 gr ελαιόλαδο (όχι πικρό)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ Υπέροχο παγωτο φυστίκι, με φυσικό πρασινωπό χρώμα, χωρίς χρήση χρωστικών! Το μικρό μυστικό ειναι η χρήση της φυστικόπαστας, αντι για το αλεσμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr