banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα

Βρέθηκαν 143 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Μπισκότα βουτύρου

Μπισκοτα βουτυρου

Τραγάνα,πανεύκολα μπισκότα με όλο το άρωμα και τη γεύση του βουτύρου. Η συνταγή είναι του 'Ακη Πετρετζίκη και είναι καταπληκτική και πολύ εύκολη! Υλικά[...]


Κουρκουμπίνια (με σοκολάτα και κλασσικά)

Κουρκουμπινια (με σοκολατα και κλασσικα)

Το απόλυτο νηστίσιμο γλυκάκι!  Η συνταγή ειναι του Άκη Πετρετζίκη απο την εκπομπη ''πρωινο μου'' και νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα[...]

ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ!!!

ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ!!!

Ο φημισμενος χαλβας φαρσαλων που συνανταμε στα διαφορα πανηγυρια και που ολοι ακριβοπληρωνουμε..τελος!!! Φτιαξτε σπιτικο χαλβα με υλικα που εχουμε ολοι στο[...]

Σοκολατένια cupcakes με επικάλυψη σοκολάτας - καρύδας,  του Άκη

Σοκολατενια cupcakes με επικαλυψη σοκολατας - καρυδας, του Ακη

Αυτή η καταπληκτική συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη με δικές μου παραλλαγές στην επικάλυψη. Συνταγή Υλικά για 12 cupcakes 60γρ. σοκολάτα κουβερτούρα[...]

Tiramisu από τον Άκη Πετρετζίκη για την Schär

Tiramisu απο τον Ακη Πετρετζικη για την Schär

ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία σαβαγιάρ Schär χωρίς γλουτένη 250 γρ. μασκαρπόνε 300 ml. κρέμα γάλακτος 50 γρ. καφέ εσπρέσο & ακόμα 150 γρ. για το βούτηγμα 75 ml[...]

Η πορτοκαλόπιτα του Άκη

Η πορτοκαλοπιτα του Ακη

Ένα γλυκό που ευωδιάζει πορτοκάλι σε κάθε του μπουκιά. Η πορτοκαλόπιτα του Άκη Πετρετζίκη έχει αποκτήσεις δεκάδες θαυμαστές κι έτσι αποφασίσαμε να τη[...]


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία