Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Έχω πολύ καιρό να γράψω συνταγή για δύο λόγους κυρίως. Πρώτον επειδή δεν είχα πολύ χρόνο για να φτιάξω κάτι που δεν έχω ξανακάνει για το μπλογκ και δεύτερον[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΓι' αυτή τη συνταγή θα χρειαστεί να κάνετε 1 δόση από τα Μπισκότα με σοκολάτα . Δε θα χρειαστείτε τη σοκολάτα γάλακτος γι' αυτή τη συνταγή, αλλά μερέντα ή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΌλοι έχουμε δοκιμάσει τα μαλακά κουλουράκια βανίλιας βουτηγμένα στον καφέ είτε της μαμάς μας είτε της γιαγιάς μας. Η συνταγή αυτή είναι του ζαχαροπλάστη μας[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι πολύ βασική για πολλά παρασκευάσματα. Μπορείτε αν θέλετε ή αν κάποια συνταγή το απαιτεί να την κάνετε σοκολατένια προσθέτοντας[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτό το κέικ είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη λύση για κάτι σοκολατένιο. Γίνεται απλά σε μία κούπα της αρεσκείας σας και χρειάζεται μόνο δυόμισι λεπτά στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η θεία μου και εκτός του ότι χρειάζονται μόνο 3 υλικά, η γεύση τους μοιάζει πολύ με τα σοκολατάκια ferrero rocher. Γρήγορα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι από τον σεφ μας στο ξενοδοχείο, όπου κάνω πρακτική και είναι απλά εκπληκτική! Όταν την έκανε πρώτη φορά, την συνόδεψε με γλυκό του[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι από τη Laura Vitale για μια ακόμη φορά. Είναι λίγο χρονοβόρα, αλλά αξίζει την αναμονή. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε την αρχική συνταγή εδώ:[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ ζύμη για τις τηγανίτες είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και θα ήταν μια ωραία επιλογή για ένα Κυριακάτικο πρωινό. Τηγανίτες Υλικά: 3 κούπες αλεύρι 3 κ.σ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο καζάν ντιπί είναι ουσιαστικά μία κρέμα, στην οποία έχουμε κάψει το κάτω μέρος της κρέμας που βρίσκεται στο ταψί και όταν το σερβίρουμε αναποδογυρίζουμε το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ έμπνευσή μου για αυτή τη συνταγή ήταν από αυτό το βίντεο: Chocolate cups for Valentines Day . Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και αποφάσισα να δοκιμάσω να κάνω τα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕίχα δει παλιότερα αυτό το βίντεο: Chocolate covered strawberries και πριν από λίγες μέρες ο παππούς μου, μου έφερε ένα κεσεδάκι φράουλες. Αντί λοιπόν να τις[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕπειδή την χρησιμοποιώ πολύ τελευταία και έχω μερικές συνταγές που θέλω να ανεβάσω και θα την περιέχουν, αποφάσισα να την γράψω και ξεχωριστά. Γκανάς σοκολάτας[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ τούρτα ζάχερ ή αλλιώς Sacher Torte είναι το αγαπημένο μου γλυκό της Αυστρίας. Δεν είναι δύσκολο για να γίνει, είναι απλώς ένα κέικ σοκολάτας με μαρμελάδα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕίχα δοκιμάσει παλιότερα να κάνω μία συνταγή από την Αργυρώ, η οποία ουσιαστικά ήταν άλειμμα σοκολάτας με φουντούκια και την ονόμαζε μερέντα, αν δεν κάνω[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈχει καιρό που είχα κάνει το πρώτο παγωτό για φέτος. Ήταν αν δεν κάνω λάθος για τη Κυριακή του Πάσχα. Επειδή όμως ξέχασα τελείως να βγάλω φωτογραφία το παγωτό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕίχα μερικά πορτοκάλια που μύριζαν υπέροχα και μία μερέντα ξεχασμένη στο ντουλάπι και σκέφτηκα ότι ένας από τους πιο νόστιμους συνδυασμούς είναι πορτοκάλι με[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜιας και άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός αποφασίσαμε να κάνουμε παγωτό. Αντί όμως να κάνουμε το κλασικό παγωτό που το σερβίρουμε σε μπάλες και το γαρνίρουμε με[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι από το σειρά "Καν' το μόνος σου 2", το τεύχος "Σπιτικό Παγωτό" και σελίδα 20. Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω παγωτό καϊμάκι είναι επειδή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤη συνταγή για το σουφλέ σοκολάτας τη πήρα από ένα βίντεο στο youtube, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ: Σουφλέ σοκολάτας . Είναι από την εκπομπή Νηστικό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο τιραμισού είναι ιταλικό γλυκό, αλλά εγώ το κάνω λίγο διαφορετικά από τις διάφορε εκδοχές που υπάρχουν. Δεν χρησιμοποιώ μπισκότα σαβαγιάρ, αλλά πτι μπερ,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΚαθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ήθελα να δοκιμάσω να κάνω μελομακάρονα και χρησιμοποίησα για ακόμη μια φορά τη συνταγή του ζαχαροπλάστη μας. Η γιαγιά μου[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈκανα αυτή τη μους ως κομμάτι μιας τούρτας και σκέφτηκα να την γράψω και για το μπλογκ μου μιας και βγήκε πολύ νόστιμη. Η συνταγή είναι από εδώ: Μους λευκής[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο προηγούμενο σαββατοκύριακο κάναμε δουλειές στον κήπο μας και μία από αυτές ήταν να μαζέψουμε τα καρύδια που είχαν πέσει από την καρυδιά. Μετά, σπάσαμε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΚαταπληκτικός! Ο κορμός ταψιού είναι το αγαπημένο μου γλυκό! Το βρίσκω δροσιστικό και κατά την άποψή μου ελαφρύ. Το έφτιαξα για τις 31 Μαρτίου που ήταν τα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι από ένα βιβλιαράκι με συνταγές που είχαν τα πτι-μπερ Παπαδοπούλου μέσα. Η αλήθεια είναι ότι για εμένα η σοκολάτα ήταν λίγο πιο πικρή για[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕδώ και αρκετό καιρό τρώω από τις μπάρες δημητριακών που αγοράζουμε στα σούπερ μάρκετ. Πριν από δυο βδομάδες όμως, γύρισα να δω τα συστατικά και η μπάρα είχε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΧίλια Φύλλα ή αλλιώς Μιλφέιγ (Millefeuille). Είναι ένα γλυκό το οποίο προέρχεται από τη Γαλλία και σύμφωνα με πηγές αλλιώς ονομάζεται και η Πάστα του[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΓια τη σημερινή συνταγή ισχύει το ίδιο με τη συνταγή για το παγωτό βανίλια. Δεν έχω φωτογραφίες, αλλά όταν ξανακάνω το παγωτό θα ενημερώσω τη ανάρτηση. Παγωτό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕίναι πολύ εύκολα και γρήγορα και φυσικά πιο απλά από μία άλλη εκδοχή που έχω ανεβάσει για Τρουφάκια . Τρουφάκια από γκανάς σοκολάτας Υλικά: 300 γρ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ γιαγιά μου γενικότερα ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και είχε πολλές ενδιαφέρουσες συμβουλές να μου δώσει. Κάποια στιγμή, μου έδειξε τη βαφλιέρα που είχε και μου[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο κανταΐφι με ανθότυρο είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι σιροπιαστό (εκτός από το ραβανί με σαντιγί). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την πήρα από το περιοδικό "Γλυκές Ιστορίες" και εκεί λεγόταν "Μίνι μπράουνι με τρία υλικά". Είναι από το το τεύχος 26. Αποφάσισα να τα πω[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr