Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Κοπεγχάγη δεν είχα ξαναφάει και ομολογώ πως μου άρεσε, αν και δεν είμαι θαυμάστρια των σιροπιαστών γλυκών. Στην αρχή όταν είδα στη συνταγή ότι το γλυκό είχε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈχω γράψει ακόμα μία συνταγή για Ραβανί με σαντιγί , αλλά αυτή είναι διαφορετική. Το ραβανί αυτό είναι λιγότερο αφράτο σε σχέση με αυτό που έχω γράψει ήδη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ ζύμη για τις τηγανίτες είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και θα ήταν μια ωραία επιλογή για ένα Κυριακάτικο πρωινό. Τηγανίτες Υλικά: 3 κούπες αλεύρι 3 κ.σ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση βασίζεται σε μία συνταγή που είδα πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα παλιά τεύχη από τις "Γλυκές Ιστορίες" (τεύχος 23, σελίδα 85). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτό το κέικ είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη λύση για κάτι σοκολατένιο. Γίνεται απλά σε μία κούπα της αρεσκείας σας και χρειάζεται μόνο δυόμισι λεπτά στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕδώ και καιρό ζητούσε ο μικρός μου αδερφός να κάνουμε μπακλαβά και εφόσον είχαμε πολλά καρύδια καθαρισμένα, αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να τον κάνουμε. Στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο κανταΐφι με ανθότυρο είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι σιροπιαστό (εκτός από το ραβανί με σαντιγί). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ γιαγιά μου γενικότερα ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και είχε πολλές ενδιαφέρουσες συμβουλές να μου δώσει. Κάποια στιγμή, μου έδειξε τη βαφλιέρα που είχε και μου[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο ινδοκάρυδο είναι ένα γλυκό το οποίο μου θυμίζει κάπως το ραβανί, αλλά η καρύδα του δίνει ιδιαίτερη γεύση. Φυσικά, το ινδοκάρυδο έχει σιρόπι όπως και το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΧίλια Φύλλα ή αλλιώς Μιλφέιγ (Millefeuille). Είναι ένα γλυκό το οποίο προέρχεται από τη Γαλλία και σύμφωνα με πηγές αλλιώς ονομάζεται και η Πάστα του[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΟ λόγος που σκέφτηκα αυτή τη συνταγή ήταν γιατί έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα γάλα, το οποίο ήταν να λήξει και δεν ήθελα να κάνω μια απλή κρέμα. Είναι γρήγορο,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜιας και άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός αποφασίσαμε να κάνουμε παγωτό. Αντί όμως να κάνουμε το κλασικό παγωτό που το σερβίρουμε σε μπάλες και το γαρνίρουμε με[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο προηγούμενο σαββατοκύριακο κάναμε δουλειές στον κήπο μας και μία από αυτές ήταν να μαζέψουμε τα καρύδια που είχαν πέσει από την καρυδιά. Μετά, σπάσαμε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑκόμα ένα γλυκό γι' αυτούς που δεν είναι λάτρεις της σοκολάτας αλλά και γι' αυτούς που λατρεύουν το σιρόπι. Το ραβανί μπορεί να σερβιριστεί και χωρίς τη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr