Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά Για την ζύμη Μαργαρίνη 150 γρ Ζάχαρη 150 γρ Αυγά 2 τεμ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι Αλάτι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 5 Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι νερού Νερό 1/2 ποτήρι νερού Βανίλιες 2 τεμ Για την γέμιση Μαρμελάδα φράουλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπισκότα Μιράντα 1 πακέτο κομμένα Μπισκότα πτι μπερ 1 πακέτο κομμένα Μήλα 3 τεμ τριμμένα Φουντούκια 120 γρ τριμμένα Τρούφα σοκολάτας 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τα μπισκότα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Αυγά 2 Ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού Μπέικιν πάουντερ[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπάμιες 300 γρ καθαρισμένες φρέσκες η κατεψυγμένες Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 ποτήρι Μπύρα 1/2 κουτί Ταμπάσκο 2 - 3 σταγόνες Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό κοσκινισμένο Αυγά 2 χτυπημένα Γάλα 2 ποτήρια Μαγιά ξερή 2 φακελάκια Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3/4 ποτήρι νερού κοσκινισμένο Αυγά 2 Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Βανίλια 1 τεμ σε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τη ζύμη Ρετσίνα 1 ποτήρι του νερού Ελαιόλαδο 1 ποτήρι του νερού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μαγιά νωπή 40 γρ. ή ξερή 1 1/2 φακελάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτάλι της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φυτικό βούτυρο 250 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 πακέτο Γάλα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Αυγά 5 Ζάχαρη 1 1/2 κούπα Βανίλιες 2 τεμ σε σκόνη Για την επικάλυψη Κουβερτούρα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τις κρέπες Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα Αυγά 3 τεμ ελαφρώς χτυπημένα Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την κρέμα Πορτοκάλια 500 γρ από τον χυμό τους Ζάχαρη 80 γρ Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ Πορτοκάλι 1 μόνο το ξύσμα τριμμένο Χρώμα ζαχαροπλαστικής 2-3[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την βάση Μπισκότα πτι μπερ 250 γρ τριμμένα Βούτυρο 100 γρ λιωμένο Για την κρέμα Κρέμα γάλακτος 400 γρ κρύα Πραλίνα φουντουκιού 400 γρ σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό και 300 γρ (για τσουρέκι) Μαγιά νωπή 80 γρ ή ξερή 2 φακελάκια Αυγά 7 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπισκότα πτι- μπερ 2 πακέτα κομματιασμένα Κρέμα γάλακτος 330 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ σε κομμάτια Βερίκοκα 7 τεμ ψιλοκομμένα (προαιρετικά) Δαμάσκηνα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ Βούτυρο 125 γρ κρύο Ζάχαρη 60 γρ Κρέμα γάλακτος 2-3 κουταλιές σούπας Αυγό 1 Για την γέμιση Κουβερτούρα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Βούτυρο ή μαργαρίνη 150 γρ Γάλα 3-4 φλιτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Αυγά 4 τεμ ελαφρώς χτυπημένα Σιμιγδάλι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γιαούρτι 400 γρ Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού (όχι γεμάτη) Σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα τσαγιού Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα φεγετέ 1 φύλλο Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Για την κρέμα Γάλα 800 γρ χλιαρό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ Ζάχαρη 180 γρ Αυγά 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπισκότα πτι-μπερ 1 πακέτο Γάλα 1 λίτρο και 1 φλιτζάνι του τσαγιού Άνθος αραβοσίτου σοκολάτα 1 1/2 φακελάκι Ζάχαρη καστανή 2-3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μαργαρίνη 125 γρ Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 πρέζα Αυγά 4 τεμ Γάλα ή γιαούρτι 1 ποτήρι του νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 18 κουταλιές της σούπας Για[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Βούτυρο 125 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Γιαούρτι 1 ποτήρι Αυγά 4 τεμ Κακάο 3/4 ποτηριού Ζάχαρη 1 ποτήρι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτήρια Μπέικιν[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Μαγια νωπή 100 γρ Γάλα 120 γρ καυτό Ζάχαρη 400 γρ Νερό χλιαρό 120 γρ Μαχλέπι 1 κουταλιά σούπας γεμάτο τριμμένο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Λευκή σοκολάτα 500 γρ Κρέμα γάλακτος 700 γρ Γάλα 12 κουταλιές σούπας (ζεστό) Φύλλα ζελατίνης 3 Φράουλες 1/2 κιλό Οδηγίες Πλένουμε τις φράουλες, τις[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κολοκύθα κίτρινη ή κόκκινη 1250 γρ Σταφίδες 1 κούπα του τσαγιού (ανάμεικτες ξανθές και σκούρες) Αμύγδαλα 1 κούπα του τσαγιού τριμμένα ελαφρώς ψημένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΓια την κρέμα σοκολάτας : Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος (330ml) μαζί με την άχνη... 1 από 11 ΕΠΟΜΕΝΗ > The post Διώροφη τούρτα[...]
Πηγή: chefoulis.gr