κουλουρακια πορτοκαλιου βεφας | παντεσπάνι παρλιάρος | ρεβυθοκεφτεδες στο φουρνο | πορτοκαλοπιτα συνταγη | κεικ μηλου αργυρω | πανσετες συνταγες | μπροκολο στο φουρνο νηστισιμο | συνταγες με αλευρι και αυγα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Παγωτό μαργαρίτα της Nigella Lawson

Οι φωτογραφίες και οι συνταγές της Nigella Lawson (φωτογράφος n Petrina Tinslay) είναι από το βιβλίο της «Forever Summer» εκδόσεις Chatto & Windus, London.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λουκουμάδες με χτένια του σεφ Georges Calombaris

«Αυτό το πιάτο έχει πλάκα – αν και δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική παράδοση. Η γιαγιά μου φωνάζει όταν το σερβίρω. Πάντως, είναι μια ελληνική απόδοση της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Aστακός με σοκολάτα

Συνταγή εμπνευσμένη από το βιβλίο Mediterranean Seafood, του Alan Davidson. Υλικά για 2 άτομα 1 μεγάλος ελληνικός αστακός, ζωντανός 3-4 κουταλιές παρθένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kυδώνια και γυαλιστερές σε ζελέ από πράσινο[...]

Στο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tapas: πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού,[...]

Πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού. Παίρνουμε ένα αρνίσιο παϊδάκι, το αλατίζουμε και το τυλίγουμε με ένα στρώμα από διάφορα χοντροσπασμένα πιπέρια. Το πιέζουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ισπανία: Brazo του τσιγκάνου

Ένα φαντεζί λαϊκό γλύκισμα, που το συνηθίζουν στnv Καταλονία αλλά και στην περιοχή) του Perpignan στη Γαλλία, από τnv άλλη μεριά των συνόρων. Υλικά (για 6[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κρέμα αγγουριού με avruga και αφρό γιαουρτιού

Υλικά (για 10 σφηνάκια) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι 1 κουταλάκι του καφέ κορνφλάουρ 150 γρ. γιαούρτι 200 ml γάλα 150 γρ. avruga (αυγά χρυσής ρέγγας) 1 κιλό[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μήλα καραμελωμένα με σάλτσα εσπρέσο

Ένα ζεστό, εύκολο γλυκό, για κρύα, χειμωνιάτικα βράδια. Υλικά (για 4 άτομα) 4 μήλα Γκράνι Σμιθ, ξεφλουδισμένα, ολόκληρα, χωρίς τα κουκούτσια 1/4 φλιτζ. χυμός[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μίνι σουφλέ + Vanilla breeze martini

Υλικά 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 40 γρ. βούτυρο 60 γρ. κρόκοι αβγών 60 γρ. ασπράδια 5 γρ. κορνφλάουρ Vanilla breeze martini 1 ποτήρι Absolute vanilla Σναπς[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ξερά σύκα, κρασάτα, με μαύρο και ροζ πιπέρι[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 24 ξερά σύκα, άκοπα 4 κ. σ. ζάχαρη (ή πιο πολύ, αν θέλουμε) 750 ml κόκκινο, γλυκό κρασί ή Μαυροδάφνη 3/4 κοφτό κ. γ. μαύρο πιπέρι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Aστακός με σοκολάτα

Συνταγή εμπνευσμένη από το βιβλίο Mediterranean Seafood, του Alan Davidson. Υλικά για 2 άτομα 1 μεγάλος ελληνικός αστακός, ζωντανός 3-4 κουταλιές παρθένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kυδώνια και γυαλιστερές σε ζελέ από πράσινο[...]

Στο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ανδριώτικα αμυγδαλωτά

υλικά 650 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 8-10 πικραμύγδαλα ή 1 κ.σ. υγρό άρωμα πικραμύγδαλου 5 ασπράδια φρέσκων αβγών 2 κ.σ. ανθόνερο για το μείγμα και ένα μπολ για[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κρέμα φάβας με ψάρι καπνιστό ή μαρινάτο

Υλικά 500 γρ. φάβα 200 γρ. χέλι καπνιστό ή γαύρο μαρινάτο 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών 1 μεγάλο κρεμμύδι Χυμός από 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy