Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Γλυκό του κουταλιού μαύρο σταφύλι, με τις πολύ ιδιαίτερες μπλε-μαβιές αποχρώσεις, υπέροχα γευστικό και πολύ αρωματικό με την προσθήκη των μπαχαρικών, του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Βασιλόπιτα κέικ για να υποδεχτούμε το 2013. Νόστιμα υλικά, αφράτη ζύμη και ένα φλουρί για αυτήν την κλασική Βασιλόπιτα. Τα παιδιά είναι οι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜίνι κεκάκια μήλου, αφράτα, μεταξένια και με ανάλαφρη υφή, ζουμερά χάρις στο μήλο και με τα αγαπημένα μας κράνμπερις. Γίνεται γρήγορα και συνοδεύει, με τη[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚέικ σιροπιαστό αναποδογυρισμένο, με καραμελωμένα πορτοκάλια. Τα πορτοκάλια, με τις πάρα πολλές ποικιλίες, έχουν έντονο χρώμα, είναι όμορφα, είναι νόστιμα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚεράσι μαρμελάδα ελαφριά, εύκολη και γρήγορη. Απολαυστική χωρίς να λιγώνει με την παραπανίσια ζάχαρη και φυσικά λιγότερο επιβαρυντική διατροφικά. Το ξύσμα[...]
Πηγή: kitchenstori.esEnglish Marmalade φτιαγμένη από τα χρυσαφένια δώρα του ήλιου και φυλακισμένη σε όμορφα διαφανή βάζα, που θα συμπληρώσει γλυκά και γευστικά τα Πρωινά μας. Θα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤούρτα για όσους αισθάνονται ερωτευμένοι και θέλουν να γιορτάσουν με το άλλο τους μισό τον Άγιο Βαλεντίνο, με ένα homemade cheesecake. Τούρτα, λοιπόν, σαν την[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕλαφρύ, απολαυστικό, λευκό επιδόρπιο, με Crème Bavaroise και γλυκούς καρπούς λωτού, που του χαρίζουν φωτεινό πορτοκαλί χρώμα εκτός από τη γεύση τους. Η ίδια η[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚέικ αφράτο, μαλακό και με τη λεπτή γεύση των blueberries /μύρτιλλων, φρέσκων, αποξηραμένων ή κατεψυγμένων. Φρούτα με ιδιαίτερη γεύση και με πολλές θρεπτικές[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι φράουλες είναι ένα πολύ ντελικάτο φρούτο και βεβαίως, όπως έχει συχνά αναφερθεί εδώ, δεν θέλει πολύωρο βράσιμο, δεν ωφελεί σε τίποτε και καταλήγει να έχουμε[...]
Πηγή: kitchenstori.es