Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ βασική συνταγή χρειάζεται ίση ποσότητα νερό και αλεύρι. Βασικό: Αφήστε το λίγα λεπτά, πριν το χρησιμοποιήσετε. Δοκιμάστε τις παραλαγές για να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΧτυπάμε 2 αυγά με 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε και χτυπάμε 1 βιτάμ, που έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: 1 ποτήρι λάδι, 1 και 1/2 ποτήρι γάλα, 2 αυγά, 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη, 2 βανίλιες σε σκόνη ή ότι άλλο άρωμα/γεύση μας αρέσει και αλεύρι, περίπου 500[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣας έχει συμβεί να θέλετε ένα γλυκό και να μην υπάρχει κάτι γλυκό στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Ανακατέψτε σε μια κούπα 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣας έχει συμβεί να θέλετε ένα γλυκό και να μην υπάρχει κάτι γλυκό στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Ανακατέψτε σε μια κούπα 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΕύκολο όσο ένα ... φραπέ! Κτυπάμε στον αναδευτήρα του φραπέ 2/3 του φλυτζανιού κρέμα γάλακτος, αρκετά παγωμένη, μέχρι να σφίξει (περίπου 1 λεπτό).[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΧτυπάμε 2 αυγά με 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε και χτυπάμε 1 βιτάμ, που έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr