Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Ο τραχανάς είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα φαγητά του καλού μου. Και δικαίως, αφού πρόκειται για ένα φαγάκι θρεπτικό και νόστιμο! Είναι γνωστό σε όλους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝαι, αυτός ο μικρός, ασταμάτητος ατακαδόρος είναι κιόλας 5! Για τα γενέθλια του επέλεξε πειρατικό θέμα! Όλα όσα ετοιμάσαμε δεν είναι δικές μας ιδέες, αλλά τις[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣυστατικά 200γρ.αλεύρι 100γρ.νερό Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Μέλι σουσάμι Μυζήθρα τριμμένη ή κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο Μέθοδος Βήμα1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου...να χάσω κιλά.. Όχι μόνο για τον Αντώνη που με ζαλίζει αλλά κυρίως για μένα και για το καλό του οργανισμού μου...Αλλά[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ τέλεια διατροφή για αποτοξίνωση Το πασχαλινό «κύμα φαγητού» θεωρητικά πέρασε και βρίσκει τους περισσότερους με φουσκώματα, κατακρατήσεις,κανένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΕλαφρύ, νόστιμο, δροσερό και πολύ εύκολο γλυκό! Το τρώμε πάντα μετά το κατσικάκι το Πάσχα, αλλά τώρα το ξανα έκανα και θα γίνει το αγαπημένο μας για τις ζεστές[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1 1/2 κούπα φαρίνα 1 κούπα καρύδα 3 κουταλιές ρούμι ή λικερ καρύδας 1 κουταλάκι σόδα 1 1/2 κούπα ζάχαρη 5 ασπράδια αυγού 2 κρόκους αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 λίτρο[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr1 λιτρο γάλα(εγω εβαλα κατσικίσιο) 1 φάκελο ανθος αραβοσίτου γευση μπανάνα (που βράζει) 4 κουταλιές σούπας ανθος αραβοσιτου βανίλια 8 κουταλιές σούπας μαύρη[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜια φωτογραφία μπορεί να με κάνει να νιώσω όμορφα να ταξιδέψω στο παρελθόν ή και στο μέλλον να επιθυμήσω κάτι, να αποφασίσω να φτιάξω κάτι. Και δεν μιλάω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜε γλυκιά συνταγούλα διάλεξα να ξαναγυρίσω, ελπίζω σε σταθερή βάση αυτή τη φορά, γιατί νιώθω τρελές ενοχές που το έχω αμελήσει τόσο πολύ το μπλογκ. Δεν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜε πρόλαβε πάλι, από πέρσι, ο Δημήτρης Μπούτος, προτείνοντας πρώτος εδώ, στον ιστότοπό μας, το χαρισματικό λάθος που διέπραξαν οι δεσποινίδες Τατέν , ψήνοντας[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλα λέω πως θα κάνω κι άλλα κάνω, πως λέει και το τραγούδι άλλα μου λεν τα λόγια σου και άλλα η καρδιά σου!! Κάτι με μήλο ήθελα και η αλήθεια είναι ότι είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤώρα που όλοι (σχεδόν) οι κάτοικοι των αστικών κέντρων θυμήθηκαν εξ ανάγκης τα τζάκια της οικίας τους, τα οποία μέχρι πρότινος έπαιζαν κυρίως διακοσμητικό[...]
Πηγή: bostanistas.grNo Comments Yet. Ένα πολύ εύκολο και δροσερό γλυκό, με αγνά υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η κρέμα θα μπορούσε να γίνει μια κρέμα πατισερί, με[...]
Πηγή: kopiaste.infoΤο δυνατό χαρτί της ανατολίτικης κουζίνας είναι, αναμφίβολα, τα σιροπιαστά γλυκά της. Για τα περισσότερα από αυτά η ακριβής καταγωγή τους χάνεται μεταξύ των[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό για να κάνεις τον τέλειο μπακλαβά!!! Συστατικά 500 γρ. φύλλο βηρυτού 500 γρ. κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο βούτυρο λιωμένο 160 γρ. καρύδια 3 κ.σ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 λίτρα γάλα(εγώ έβαλα βιολογικο απο τις κατσικούλες του μπαμπά μου!) 2 κούπες τσαγιου σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπες ζάχαρη ή φρουκτόζη 1 κουταλάκι μαστίχα σκόνη(την[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω και ξέρω ότι το ξέρετε κι εσείς... είναι να μην κολλήσω κάπου... αν, όμως, κολλήσω... κολλάω για τα καλά!! Για δεύτερη φορά εμφανίζεται μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grComments are closed. Το φετεινό Τσουρέκι είναι λίγο διαφορετικό από αυτό το κάνω κάθε χρόνο γιατί έχει γέμιση πραλίνα φουντουκιού ανάμεσα σε πολλές[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣτη συνείδησή μας έχει καταχωρηθεί ως αμιγώς αγγλοσαξωνικό επιδόρπιο όμως τα ιστορικά ευρήματα δείχνουν πως έλκει την καταγωγή του και από την αρχαία Ελλάδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Κακάο για πασπάλισμα 250 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα (μεταξύ 70% και 85% κακάο), ψιλοκομμένη 170 γραμμάρια φρέσκο μαλακό κατσικίσιο[...]
Πηγή: sidagi.gr