Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά: 1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1/3 κούπας ζάχαρη ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή 1 βανίλια 3 1/2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΦΡΑΟΥΛΑ (η πιο εύκολη σπιτική μαρμελάδα): Υλικά (4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΚαι η ωδή στις μαρμελάδες συνεχίζεται... J Υπέροχη γεύση και θαυμάσιο χρώμα, για γευστικά, απολαυστικά πρωϊνά! Υλικά: Δαμάσκηνα Ροδάκινα Νερό Ζάχαρη Χυμός[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια και περνάω την εποχή... της μαρμελάδας σας δίνω σήμερα τη συνταγή για τη μαρμελάδα που έφτιαξα εχθές. Είναι πάρα πολύ νόστιμη, με έντονα αρώματα και μεστή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣας έχω πει και άλλη φορά για την αγάπη του καλού μου στις προσφορές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εκείνον από το να γυρίσει σπίτι με μια προσφορά σε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο φετινό φθινόπωρο είναι από τα καλύτερά μου. Κρατάει πολύ, έχει ωραία δροσιά, στα μανάβικα και στις λαϊκές βρίσκεις μερικά καλοκαιρινά ακόμη, ενώ έχουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοιαν εποχή, ο πατέρας μου μαζεύει διάφορα φρούτα από τα δέντρα μας, για να φτιάξουμε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Η μαρμελάδα της οποίας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr...για τη μαρμελάδα με βανίλιες 1 κιλό βανίλιες (δαμάσκηνα) 450-500 γρ ζάχαρη 120 ml νερό χυμό από 1 λεμόνι ...τα προαιρετικά (πολλά και διάφορα…) άλλα φρούτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr