Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Επίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γιαούρτι στραγγιστό: 360 γρ. ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί νερό: 250 ml κρέμα γάλακτος: 250 ml φιστικια Αιγίνης: 100 γρ., ψίχα χοντροκομμένη ζελατίνη (σκόνη):[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 30 ΕΚ. Για το σιρόπι 900 γρ. ζάχαρη 900 γρ. νερό 2,5 γρ. βανίλια φρέσκια Για το ραβανί 185 γρ. αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗΣ [...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια mousse που χρειάζεται μόνον 4 υλικά και το πολύ 10 λεπτά για να ετοιμαστεί και να μπει στο ψυγείο! Μια mousse που με τη μοναδική καλοκαιρινή της δροσιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 600 γρ. βερίκοκα κομπόστα και το σιρόπι τους 1 φακελάκι ζελατίνη σκόνη (11 γρ.) 300 γρ. τυρί κρέμα ο χυμός 1 ½ λεμονιού 80 γρ. ζάχαρη 300 ml κρέμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ.σ. κοφτή ζελατίνα 4 κ.σ. νερό 4 κροκαδια αυγών 1/2 κούπα ζάχαρη 2 1/2 κούπες γάλα λίγη βανίλια 1 κουταλιά νες καφέ σε σκόνη 300 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 2 κεσεδάκια γιαούρτι, στραγγιστό 1 ποτηράκι κονιάκ 2 φύλλα ζελατίνας, µουλιασµένα σε λίγο κρύο νερό 1½ πακέτο σαβαγιάρ έτοιμα ½ φλ. αµύγδαλα,[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημερούδια χρυσά μου!! Tελειωσε και αυτή η παλιοεργασια! Περιττό να σας πω ότι την έκανα με μιση καρδια. Και ούτε καν! με το 1/3 και λιγότερο! πάντα λοιπόν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Μια γλυκιά τριλογία θα σας φτιάξει τη μέρα;;; Κι αν αυτή η γλυκιά τριλογία είναι σοκολατένια με μια ελαφριά υπόξινη γεύση;;;; Για τους[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΑΝΑΝΑ, ΜΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Καλο μηνα! Καθως ειμαστε πλεον στην καρδια της ανοιξης, ας υποδεχτουμε τον Μαϊο με μια δροσερη και ανοιξιατικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι σουδάκια! Είναι με γέμιση φράουλας! Είναι νόστιμα! Είναι καλοκαιρινά κια πολύ ελαφριά! Αν μείνει και κανένα ....απλά κεράστε το ! Σουδάκια με κρέμα[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΗ συνταγή είναι από παλιό τεύχος του περιοδικού Κουζίνα και Ποιότητα Ζωής είναι πολύ εύκολο γρήγορο και δροσερό γλυκάκι, ότι πρέπει για το καλοκαιράκι!!![...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τα μπισκότα 1 κουταλιά της σούπας κακάο 450 γρ αλεύρι 100 γρ ζάχαρη 1/2 κουταλιές της σούπας αλάτι 3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ στην[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά: 1 πακέτο κανταΐφι (450 γραμμάρια) 1/2 κούπα βούτυρο (115 γραμμάρια) 150 γραμμάρια καρυδόψιχα 100 γραμμάρια αμύγδαλα φιλέ ή φιστίκια Αίγινης 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΜία συνταγή μπανόφι διαφορετική από τις άλλες... Απλά δοκιμάστε την. Υλικά: Για το μπισκότο: 300 γρμ. μπισκότα digestive 60 γρμ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα:[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 13/04/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Γλύκισμα με μπισκότα, κρέμα γιαουρτιού, σιρόπι φράουλας & σοκολάτας Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη 7 κ.σ. νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 2 κ.σ. σιρόπι γλυκόζης λίγο άρωμα βανίλιας (1 βανίλια) ΟΧΙ βανιλλίνη Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comΚΕΪΚ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Οταν ακούτε να μιλάνε για την Ωραία Ελένη, το μυαλό σας σίγουρα πάει στην... ζωηρή γυναίκα του βασιλιά Μενέλαου, όπως πέρασε στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ μπισκότα τύπου digestive: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι και 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: icookgreek.comPin It Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις έτοιμες του Ζαχαροπλαστείου!!!!!! Υλικά για την βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους 1[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη μους 125 γρ. γάλα 125 γρ. κρέμα γάλακτος και 150 γρ. για την σαντιγί 150 γρ. κρέμα φυτική 250 γρ. κουβερτούρα 10 γρ. μέλι 20 γρ. λικέρ πορτοκάλι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα σουφλέ που δεν το φάγατε ποτέ. Δοκιμάστε το!! Υλικά για 8 ατομικά σουφλέ: Για το σουφλέ: 4 αυγά, (200-215 γρμ.) 120 γρμ. ζάχαρη 40 γρμ. βούτυρο μαργαρίνη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέρα μεγάλης γιορτής σήμερα, μιας και γιορτάζει η … μισή Ελλάδα. Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά, σε όλες τις Ελενίτσες και όλους τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚΡΕΜΩΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΑΜΑΡΕΤΟ Το λικέρ αμαρέτο, αλλά και γενικά το άρωμα του πικραμύγδαλου μου αρέσουν ιδιαίτερα. Πρίν αρκετούς μήνες δοκίμασα ένα κρεμώδες γλυκό, σαν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr