μελιτζάνες συνταγές | συνταγη για παγωτο βανιλια | λικερ φραουλα με κονιακ | λεμοναδα συνταγη | λικερ φραουλα συνταγη | συνταγη ψωμι | τραχανας συνταγη | mvsaiko glyko | snitsel kotopoulo
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα με μπουκοβο

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Δαμάσκηνα ξερά ξιδάτα

Τι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Πουρές κυδώνι για γλυκά ή αλμυρά πιάτα συνταγή[...]

3 κυδώνια χυμός από 1 λεμόνι 1 κ.σ. ζάχαρη ή μέλι αλάτι καγιέν ή τσιγαρισμένο μπούκοβο (προαιρετικά) Οδηγίες 30 Minutes Ετοιμάζουμε μια κατσαρόλα με το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΟΥ

Όλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τα πιπεράτα γλυκά των Φώτων

Το Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζήτω τα κυδώνια!

Το χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκοκαυτερά μεθεόρτια από την Τοσκάνη ως την[...]

Το Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η κουζίνα του Πόντου

Η κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
CHUTNEY ΜΗΛΟΥ

Σήμερα αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσ ου με! Βρεθήκαμε ξαφνικά να διαθέτουμε πάρα πολλά μήλα... Αφού φάγαμε μερικά, τα υπόλοιπα, αντί να τα χρησιμοποιήσουμε σε[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Γλυκοπικάντικη σάλτσα με καυτερή πιπεριά,[...]

[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φιλέτο πάπιας με γλυκόξινη σως από σταφύλια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τσάτνεϋ σύκο-μήλο

Πριν φύγουν τα σύκα  θέλησα να δοκιμάσω αυτό το υπέροχο τσάτνεϋ και να το μοιραστώ μαζί σας. Συνοδεύει υπέροχα λευκό κρέας και τυριά. Υλικά 500 γρ. σύκα 2[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
ΤΣΑΤΝΕΫ ΜΕ ΜΗΛΑ  ♦♦  CHUTNEY DI MELE

ΤΣΑΤΝΕΫ ΜΕ ΜΗΛΑ Το chutney (το ονομα του προερχεται απο το ινδικο ρημα cātnā που σημαινει γλειφω), ειναι μια πικαντικη σαλτσα, με βαση τα φρουτα και με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy