Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Πάλι παγωτό; Ναι, πάλι παγωτό. Διότι ο χρόνος πιέζει, το φθινόπωρο χτυπά την πόρτα και τα σύκα, οι πρωταγωνιστές του παγωτού αυτού, σε λίγο θα εξαφανιστούν από[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠεντανόστιμη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Υλικά Συνταγής 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 1 λίτρο φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥΛΙΚΑ Μακαρόνια ταλιατέλες 1/4 ξερό κρεμμύδι 1/2 φρέσκο κρεμμύδι 3 ντοματίνια 2 σφηνάκια σαμπανιζέ κρασί ξύσμα απο 1/2 lime 1 κ.σ άνιθο 1 κ.σ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπλό, εύκολο και ιδανικό για …βούτες.. Τα υλικά γνωστά, δεν αναγράφω ποσότητες και πολύ περιεκτικά το φτιάχνω ως εξής…. Σοτάρω στο λάδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΣε αυτή τη φθινοπωρινή συνταγή η μαύρη τρούφα της Norcia (πόλη της Umbria) δένει θαυμάσια με τις ταλιατέλες με αυγά. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ ζυμαρικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σοκολάτα δεν κάνει μόνο γλυκά , μας το έχει αποδείξει η φίλη μας η Juanita που τη χρησιμοποιεί και σε φαγητά. Αλλά ποιός θα το έλεγε ότι κάνει και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr