Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Ψυχή του είναι ο Nτανιέλε Μέντρι, ένας καθαρόαιμος Ιταλός, 35άρης, από το Bertinoro, της Εμίλια Ρομάνια. Oι γονείς του Μάσιμο είχαν ένα μικρό μαγαζάκι στο[...]
Πηγή: greekcook.grΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[photo: Εύα Παρακεντάκη] Θα έλεγα ότι μου θυμίζει μουσταλευριά… αλλά και πάλι έχει κάτι άλλο, κάτι μοναδικά καλοκαιρινό που οι λέξεις δεν μπορούν να[...]
Πηγή: bostanistas.grRed velvet κέικ Παράδειγμα ζαχαροπλαστικής χημείας και απήχησης του έντονου χρωματισμού στο φαγητό, το κόκκινο βελούδινο ή Red velvet κέικ γνώρισε τρεις[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι το πιο απολαυστικό και δροσιστικό φρούτο του καλοκαιριού και παρά το ότι μπορούμε να το βρούμε στην αγορά κατά τη διάρκεια όλου του έτους, η εποχή του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comκαρπουζόπιτα Μήλου Η καρπουζόπιτα εποπτεύει τα πρωινά και τα απογεύματα της Μήλου με την αρωματική της γλύκα. Λιτή, καλοκαιρινή λιχουδιά που απαντάται σε πολλά[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν ακούμε τη λέξη καλοκαίρι μας έρχεται στο νου η θάλασσα, το παγωτό και το γλυκό κουταλιού... πάντα οι γιαγιάδες μας είχαν ένα βάζο γλυκό κουταλιού να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ λέξη καλοκαίρι για εμένα είναι συνώνυμη με τη λέξη ευτυχία… ήλιος, θάλασσα, παρέα, οικογενειακές ξέγνοιαστες στιγμές, διακοπές… Οι υπόλοιπες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ πιο πετυχημένη συνταγή (με βάση την επισκεψιμότητα) του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια είναι η γρανίτα καρπούζι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΟι περισσότεροι από εμάς ίσως να τρώνε μόνο το εσωτερικό, την ψύχα του καρπουζιού! Όμως μην πετάτε τις φλούδες γιατί γίνονται ωραιότατο γλυκό κουταλιού!! Είναι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια όσους λατρεύουν το καρπούζι! Παγωτό καρπούζι... για μένα έχει την ιστορία του! Πέρυσι το καλοκαίρι, κάποιο βραδάκι που κάναμε βόλτα στο κέντρο της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 300 ml κρέμα γάλακτος 175 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πολύ ώριμο πεπόνι, ξεφλουδισμένο, χωρίς τα σπόρια και κομμένο σε μικρά κομμάτια χυμό 1 λεμονιού φρέσκα[...]
Πηγή: yumyum.grΠάνω που λες "αυτό το ψυγείο δεν χωράει ΤΙΠΟΤΑ άλλο", σου φέρνουν πεσκέσι 2 καρπούζια και ένα πεπόνι. Ωραία. Τι να τα κάνω τώρα; Κάθε καλοκαίρι, αν είχε χέρια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grComments are closed. Η Silikomart, που ειδικεύεται με φόρμες σιλικόνης και φέτος μου έστειλε πριν λίγες μέρες ένα πακέτα να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα[...]
Πηγή: kopiaste.info