Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Το καλοκαίρι τα φρούτα μας δίνουν ωραίες λύσεις για επιδόρπια ελαφριά από πλευράς θερμίδων, αλλά γεμάτα άρωμα και μεστή γεύση φρούτου. Μια τέτοια τάρτα έφτιαξα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr4 αυγά 300 γρ. κάστανο αλεσμένο 60 γρ. τριμμένο καρύδι 2 γρ. κανέλλα 2 γρ. γαρύφαλλο τριμμένο 220 γρ. ζάχαρη 50 γρ. φρυγανιά 90 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 5[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Τηγανίτες ή κρέπες;;; Ποιά είναι η διαφορά;; Οι τηγανίτες έχουν περισσότερο πάχος από τις κρέπες! Ναι, είναι εξίσου νόστιμες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 κούπες τσαγιού Νερό 2 1/2 κούπες τσαγιού Χυμό πορτοκάλι 1 κούπα τσαγιού Για το ραβανί Καλαμποκάλευρο 2 κούπες τσαγιού Ζάχαρη 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κα Ρίτσα Καφεντζή , είναι η υπεύθυνη κουζίνας, στο εστιατόριο του προσωπικού, της εταιρίας που εργάζομαι. Όσοι φιλοξενούμενοι επισκέπτες - συνεργάτες[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΡεβανί γιαουρτιού! Μετά το κλασσικό ρεβανί της μαμάς μου (θα το βρείτε ΕΔΩ ) αλλά και το ρεβανί με καλαμποκάλευρο (θα το βρείτε ΕΔΩ ), σήμερα θα δούμε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3 μεγάλα ασπράδια αυγών, θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα 3/4 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο 3/4 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλαμποκάλευρο! Ένα αλεύρι που χρησιμοποιούσαν πολύ σε κάποιες παλιότερες δύσκολες για τους Έλληνες εποχές και πού αργότερα, στα χρόνια της ευημερίας, ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην Κυριακή ήταν η γιορτή μου. Είκοσι δύο Ιουλίου. Όταν ήμουν μικρή, πάντα στενοχωριόμουν γιατί η γιορτή μου έπεφτε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτό σήμαινε πως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, που λόγω και του χαμηλού κόστους του έχει μεγαλώσει γενιές και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Λαχταριστο πορτοκαλενιο κεϊκ, ζουμερο και αφρατο! Τα ολοκληρα πορτοκαλια εδωσαν αρωμα και γευση φρεσκοκομμενου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grScotch pancakes, American ή Canadian pancakes ή griddlecakes, flapjacks, "silver dollar" pancakes , Vermont pancakes, Μεξικάνικα hotcakes, Γαλλικές crêpes,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικα: 1 φύλλο κρούστας . 1 ποτήρι ζάχαρη 250 γρ. γιαούρτι 1 φακελάκι Bakin powder 1 ποτήρι καλαμποκάλευρο 3 βανίλιες Ξύσμα απο 3 πορτοκάλια Χυμό απο 3[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤα μπισκοτάκια αυτά είναι ίσως από τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει! Τραγανά λόγω του καλαμποκάλευρου που περιέχουν και απίστευτα αρωματικά, μοσχοβολάνε κανέλα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις γιορτινές μέρες, πολλοί συνηθίζουν να φτιάχνουν εκτός από τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, και κάποιο σιροπιαστό γλυκάκι. Εγώ σήμερα θα σας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr