Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Πάλι παγωτό; Ναι, πάλι παγωτό. Διότι ο χρόνος πιέζει, το φθινόπωρο χτυπά την πόρτα και τα σύκα, οι πρωταγωνιστές του παγωτού αυτού, σε λίγο θα εξαφανιστούν από[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας έρχονται καλεσμένοι στο σπίτι και δεν ξέρετε τι να τους ετοιμάσετε; Αναρωτιέστε τι να συνδυάσετε ώστε το τραπέζι σας να είναι πλήρες και ευπαρουσίαστο;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr400gr. ζαχαρούχο γάλα (1 κονσέρβα) 3 μεγάλες μπανάνες 2 μικρά πακέτα Digestive 300ml κρέμα γάλακτος 1/4 της κούπας βούτυρο λιωμένο κρασί κόκκινο μπρούσκο ή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Είναι κάποιες μέρες που, όσο και να μην πίνεις, δεν λες όχι σε ένα ποτηράκι λευκό κρασί! Έτσι, γιατί είναι Σαββατόβραδο και θέλεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο γεύμα αυτό το ετοίμασα για μερικούς καλούς φίλους και συνεργάτες κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην Σύρο, αποσκοπώντας τόσο να τους εισάγω άτυπα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr20 Πασχαλινές Προτάσεις Η τυροκαυτερή της Σμαρώς Φρέσκια Σαλάτα με Τορτελίνια Θρακιώτικη Σαλάτα Μελιτζάνα Σαλάτα με σπαράγγια, μανιτάρια και μπέικον Σαλάτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΚυδώνια στο φούρνο! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά για χειμερινά τραπέζια φίλοι μου , το κάνω Αγ. Δημητρίου, το κάνω τα Χριστούγεννα και ξέρω ότι το θέλει όλη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΌπως έχω ξαναπεί το έργο της διαχείρισης της πολυκατοικίας δεν είναι πάντα ευχάριστο, έχει όμως και καλές πλευρές δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δύσκολοι. Την κ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣχεδόν κάθε φορά που φτιάχνω ψωμί, μου περισσεύουν και μερικές φέτες. Συνήθως τα καρβέλια που φτιάχνω είναι γύρω στα δυο κιλά κι επειδή δεν μ’ αρέσει να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]
Πηγή: greekcook.gr