Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Το Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι δυνατότητες και οι εναλλακτικές που σου δίνει ένα φρούτο είναι ανυπολόγιστες! Αλήθεια... φανταζόσουν ποτέ πως θα απολάμβανες τα σύκα ποσέ, με γλυκό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κιλά μάνγκο αποφλοιωμένα και τριμμένα 50 γραμμάρια τζίντζερ 4 κουταλιές της σούπας σκόνη κόκκινου τσίλι 3 - 4 κουταλιές της σούπας Garam Masala (ένα μείγμα[...]
Πηγή: sidagi.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grΤον συνδυασμό μαρμελάδας με μπαχαρικά τον ξέρουμε, δεν είχα όμως ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσε να αποβεί αποκάλυψη ο συνδυασμός της με ένα και μόνο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο κέρασμα, πιο ελαφρύ από το κλασικό γλυκό του κουταλιού και πανεύκολο να ετοιμαστεί! Τι χρειαζόμαστε: 10-15 ξερά σύκα 1 ξυλάκι κανέλα λίγο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grNEW YORK CHEESECAKE Το τσίζκεϊκ, αν και το όνομα του ακούγεται εξαιρετικά τρέντυ, είναι ένα γλυκό με αρχαίες ρίζες, που φτάνουν μάλιστα μέχρι την πατρίδα μας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν η ζωή ήταν φράουλα, θα ήταν ζουμερή, λαχταριστή και με μια δόση τσαχπινιάς -είπε η Δάφνη (που λατρεύει τη γεύση του σαρκώδους καρπού και βρήκε στην τάρτα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.gr