πως φτιαχνεται ο γυρος | κοτοπιτάκια με φυλλο κρούστας | γλυκα χωρις ζαχαρη με μελι | θραψαλα στο φουρνο αργυρω | ευκολο εκμεκ καταιφι | σως μαγιονεζα γιαουρτι | pasteli | αναποδογυριστη μηλοπιτα παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα με αμυγδαλοσκονη

Βρέθηκαν 133 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τούρτα με μπισκότα γεμιστά

Για τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μπισκοτάκια με μαρμελάδα (Linzer Cookies)[...]

170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια

Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ανάποδο κέικ με λεμόνι

H συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απλά μοναδική & ανεπανάληπτη. Συνταγή : Τάσος Τυρανόπουλος. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 1 ώρα,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Old Fashion τούρτα με καμμένη μαρέγκα και λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τούρτα καραμέλα - πραλίνα

Τούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Βάση μπισκότου για τούρτες

Αυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Μπράουνις με γεύση καραμέλας! Μοναδική γεύση[...]

Το μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Παντεσπάνι

Τέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Τούρτα φρούτα του δάσους και φράουλες

Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Τρουφάκια με Ινδοκάρυδο, Αμύγδαλα και Λευκή[...]

Τα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Νέα Σοκολατίνα

Ο μαστρο-Στέλιος (Παρλιάρος) μας φέρνει από το... "μέλλον" το πιο σοκολατένιο γλυκό που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: Για το Μπισκότο 125 γρ αμύγδαλα λευκά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γεμιστά μπισκότα  με λευκή σοκολάτα και μαστίχα

Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πορτοκαλόπιτα με κρέμα

Εναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα αμυγδαλωτά μου... μέρος πρώτον!

...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
μπισκότα με λεμόνι χωρίς γλουτένη -[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ποιόν ξινίζει το λεμόνι; Ό,τι περιέχει λεμόνι δεν είναι ξινό. Το ξύσμα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς είναι αυτό που δανείζει το[...]

Πηγή: pandespani.com
Παγωτό Αλάσκα

Διάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Στρούντελ με μήλα

Το σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Τάρτα με Πορτοκάλια και φύλλα κουρού

Εκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy