Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Για το προζυμι: 1 πακετάκι ξηρή μαγιά 1/4 φλυτζανιού χλιαρό νερο 1 φλυτζάνι γαλα 1 φλυτζάνι αλεύρι 1 φλυτζάνι ζαχαρη Για το κεικ: Το προζύμι 2/3 κουπας[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚάντε χαμό να το μάθουν όλοι Τσουρεκοκεικ Βασιλόπιτα Πανετόνε ! Ξαφνιάστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους !!! ???? ???? ???? ???? ???? ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ: 1 κιλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα κέικ διαφορετικό με πικάντικη γεύση ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γερμανικές συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grTo stollen σε μοργή μάφιν και αρκετά πιο ελαφρύ από το παραδοσιακό. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠαραδοσιακό Γερμανικό Χριστουγεννιάτικο Κέικ ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comχειροποίητη κολόμπα Τυπικό ιταλικό, πασχαλινό γλυκό, η κολόμπα (colomba, περιστέρι) είναι το ανάλογο του ελληνικού τσουρεκιού, μια υπερνόστιμη αφράτη[...]
Πηγή: pandespani.comΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 500 γρμ. αλεύρι 35 γρμ. τριμμένη φρέσκια μαγιά 1/10 του λίτρου χλιαρό γάλα +1/5 λ. γάλα 150 γρμ. μαλακό βούτυρο ή μαργαρίνη 2 αυγά 100 γρμ. ζάχαρη[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.grΚάθε Πάσχα, αυτή που φτιάχνει τσουρέκια είναι η γιαγιά μου. Το Πολίτικο τσουρέκι της είναι αυτό με το οποίο μεγάλωσα, αυτό που με έμαθε να φτιάχνω. Είναι αυτό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠαραδοσιακό Γερμανικό Χριστουγεννιάτικο Κέϊκ Φρούτου Τι χρειαζόμαστε: Προζύμι (Α΄μίγμα) 75γρ αλεύρι σκληρό (κοσκινισμένο) 75γρ αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδέα προήλθε πάλι από τη Gabriela μόνο που δεν ακολούθησα επακριβώς τη συνταγή της ζύμης και της γέμισης. Ήθελα να φτιάξω κάτι με μήλο, πέρα από τις[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣτη Γερμανία το παραδοσιακό κέικ των Χριστουγέννων λέγεται Στόλεν (christollen) και είναι πραγματικά πεντανόστιμο. Είναι ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα[...]
Πηγή: supersyntages.gr