Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη μους 2 ώριμα αβοκάντο ½ φλιτζ. γάλα καρύδας ½ φλιτζ. σιρόπι αγαύης 4 κ.σ. κακάο 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας ½ φλιτζ. ωμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ λεπτός στη γεύση, σιταρένιος ασουρές είναι γλυκό που, εδώ και αρκετές δεκαετίες, φτιάχνεται παραδοσιακά σε Ελλάδα και Τουρκία. Στη γείτονα είναι γνωστός και[...]
Πηγή: bostanistas.gr8 Μαΐου 2016 Το πρωινό είναι το αγαπημένο μου γεύμα και μου αρέσει να υπάρχει πληθώρα επιλογών όταν έρθει η ώρα του! Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για εμένα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑνουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στα αρμενικά σπίτια υπάρχει κατά παράδοση πάντα το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ φίλη Ευαγγελία Κ. που κατάγεται από το πανέμορφο νησί, μας έχει διασώσει μια πληθώρα συνταγών από τη λαϊκή ιατρική του τόπου της και μας μεταφέρει ότι :[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌπως ξέρετε, είμαι Πολίτισσα. Από μικρή λοιπόν κάθε Αγίας Βαρβάρας αφενός κοινωνούσαμε στην εκκλησία τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και αφετέρου φτιάχναμε για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΒαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας) Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό σιτάρι ¾[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια το πρωινό και απογευματινό μας καφεδάκι! Τι θα χρειαστούμε: 4 κουταλιές της σούπας πίτουρο ή νιφάδες βρώμης 2 κουταλιές της σούπας πίτουρο σιταριού 2 αυγά[...]
Πηγή: dietrecipes.grΛαχταριστό υγιεινό ρόφημα για μεγάλες λιγούρες!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ. άπαχο παγωμένο γάλα 1 κ.σ. ρόφημα σοκολάτας 1 κεσέ (220γρ) γιαούρτι στραγγιστό 2% 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3 κούπες διάφορα διογκωμένα δημητριακά (σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι κτλ) 1 κούπα νιφάδες βρώμης 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου 1/2 κούπα λάδι καρύδας (ρευστό) 2[...]
Πηγή: syntages.matia.gr4 κ.σ. πίτουρο βρώμης 2 κ.σ. πίτουρο σιταριού 4 κ.σ. γλυκαντικό στέβια 4 κ.σ. γιαούρτι 0% 1 κ.γ. άρωμα βανίλιας 2 ασπράδια αυγών Οδηγίες 20 Minutes Σε ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr40 γραμμάρια πλιγούρι (σπασμένο σιτάρι δηλαδή) 2 κούπες νερό 3 κοφτές της σούπας κουταλιές γλυκαντικό σε σκόνη (είτε ασπαρτάμη είτε ζαχαρίνη, βάζω canderel η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr