Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Μια καλημέρα γλυκιά για σήμερα μήπως και γλυκάνει λίγο και η καθημερινότητά μας και φύγει η πίκρα από το στόμα. Μια καλημέρα καλοκαιρινή και φρουτένια που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν ξαφνικά βρίσκεσαι με αρκετά ώριμα πεπόνια, κάτι πρέπει να τα κάνεις, αυτό είναι βέβαιο, αλλά τι; Και μπαίνεις σε σκέψεις για το πώς θα κρατήσεις το άρωμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 10 χοντρόφλουδα, ακέρωτα λεμόνια ξυμένα ελαφρά (κρατάμε το ξύσμα) 1 κιλό ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι χυμό από μισό λεμόνι 1 κλωναράκι λουΐζα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κιλό μούρα (αυτή τη φορά τα “υπεξέρεσα” από μαύρη μουριά) 300-400 γρ ζάχαρη 1 λεμόνι, τον χυμό του 1 λεμόνι τη φλούδα του, κομμένη σε πολύ λεπτά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: pandespani.comΜια καλημέρα γλυκιά για σήμερα μήπως και γλυκάνει λίγο και η καθημερινότητά μας και φύγει η πίκρα από το στόμα. Μια καλημέρα καλοκαιρινή και φρουτένια που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΈτοιμη σε μια ώρα πάνω κάτω! Εγώ λοιπόν την μαρμελάδα με ροδάκινα ή γιαρμάδες την φτιάχνω χωρίς πρόγραμμα. Δεν πάω δηλαδή όπως σε όλες σχεδόν τις άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ σε σκόνη. Βουτυρώνουμε μία φόρμα καρδιά και κόβουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆρωμα, χρώμα και γεύση σ' ένα βάζο! Μαρμελάδα βερίκοκο φτιάχνω κάθε χρόνο γιατί λατρεύω αυτά τα φρούτα αλλά και γιατί όταν τρώμε όλες αυτές τις ανοιξιάτικες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 12 μάφινς: 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης 1/4 φλιτζ. αλεύρι ανακατεμένο με 40 γρ. σταφίδες 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1/4 κ.γλ. πράσινο τσάι σε σκόνη ή[...]
Πηγή: easykuzina.gr