Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 100 συνταγές
Τα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ συγκεκριμένη συνταγή είναι του Σ.Παρλιάρου, "καραμελωμένα σου με κρέμα". Εμείς αφαιρέσαμε την καραμέλα και βάλαμε τη σοκολάτα πάνω απ'τα σου μετατρέποντας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορνφλάουερ Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜία εύκολη συνταγή για τάρτα φρούτων απο το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη σαμπλέ: 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, από το ψυγείο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕξαιρετικό,υπέροχο αφράτο Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!! Συνταγη Κ.Στελιου Παρλιάρου ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚ: 6 αυγα, 200 γραμμαρια ζαχαρη, 180[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Για το παγωτό ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το wasabi. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας. Ανακατεύουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα για αρκετή ώρα έως ότου δέσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr