τριγωνα τυροπιτακια αργυρω | ριζοτο με θαλασσινα δρισκας | συνταγες φιλετο μοσχαρι | φλογερες με κιμα βεφα | ελαφρυ τσιζκεικ | μαριναδα για χοιρινο σχαρας | κοτοπουλο τηγανια αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα με κορν φλαουρ

Βρέθηκαν 100 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι

Τα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Προφιτερόλ 5

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι του Σ.Παρλιάρου, "καραμελωμένα σου με κρέμα". Εμείς αφαιρέσαμε την καραμέλα και βάλαμε τη σοκολάτα πάνω απ'τα σου μετατρέποντας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κοκ

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορνφλάουερ Για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Devil's cake από τον Στέλιο Παρλιάρο

Πρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πάβλοβα με φράουλες

Pin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]

Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr
Κρεμά ζαχαροπλαστικής 2

Pin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]

Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr
ΚΕΪΚ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τάρτα με φρούτα

Μία εύκολη συνταγή για τάρτα φρούτων απο το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη σαμπλέ: 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, από το ψυγείο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέικ βουτυγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!!

Εξαιρετικό,υπέροχο αφράτο Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!! Συνταγη Κ.Στελιου Παρλιάρου ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚ: 6 αυγα, 200 γραμμαρια ζαχαρη, 180[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Τούρτα αμυγδάλου από Παρλιάρο

Τέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΑΤΑΪΦΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ, BLUE CHEESE ΚΑΙ[...]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Για το παγωτό ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το wasabi. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τούρτα Σοκολάτα με Μπισκότα

Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ LIMONCELLO

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μους σοκολάτα γεμιστή με σου

Εκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας. Ανακατεύουμε τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα για αρκετή ώρα έως ότου δέσει η μαρέγκα.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ 72% ΚΑΚΑΟ

Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τούρτα με φυστίκι Αιγίνης

Γειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]

Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy