Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Αμυγδαλοπορτοκαλοσταφιδομπισκοτάκια (φτου σκουλικομυρμηγκότρυπα!) Στο σπίτι υπάρχει συγκεκριμένο menu ροφημάτων. Τα πρωινά ροφήματα είναι γάλα και καφές. Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜοναστηριακή συνταγή , με ζύμη ελαιολάδου Οι νηστίσιμες συνταγές κυρίως αυτές που προέρχονται από μοναστήρια, είναι συνήθως λιτές αλλά δεν υστερούν σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 4-5 κουταλιές σούπας κονιάκ 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού κανελογαρύφαλλα σε σκόνη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τον Άγιο Τρύφωνα και τους αμπελουργούς… Καλό μήνα! Του Αγίου Τρύφωνα σήμερα, τ’ Αγιού Τρυφώνου όπως λέμε στην Κρήτη. Του προστάτη των[...]
Πηγή: cretangastronomy.grγια τη ζύμη 1 ποτήρι σπορέλαιο 2 αυγά 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1 πακετάκι νωπή μαγιά 700-800γρ. (περίπου 6 φλιτζ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ⅓ κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: cooklos.grΟσοι δεν τρωτε τις καριοκες του ζαχαροπλαστειου επειδη η σοκολατα θυμιζει γλιτσα, αυτες θα τις φατε σιγουρα! Καμια σχεση! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακετο πτι-μπερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜελένια παστέλια με σουσάμι, με αμύγδαλο, με φιστίκι, με ό,τι μας αρέσει! Πριν αρχίσουν οι χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις, ένα ακόμη νηστίσιμο γλυκό . Νηστίσιμο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΆρχισα να γράφω τη σημερινή συνταγή, χωρίς να ξέρω τι όνομα να δώσω σ’ αυτά τα βουτηματάκια! Στο τετράδιό μου όπως βλέπετε τα λέω[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr250 γρ. μαργαρίνη 400 γρ. ζάχαρη 4 αυγά ξύσμα από ένα πορτοκάλι ακέρωτο 2 βανίλιες σκόνη 1 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό 500 γρ. αλεύρι φαρίνα 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλλά cheesecake γρήγορο...γιατί τα γλυκά δεν είναι το δυνατό μου σημείο....Αυτό όμως πετυχαίνει πάντα... Τι χρειάζομαι: 1 ½ πακέτο DIGESTIVE 1 κουταλιά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr….και της μαμάς μου, και της θείας Μ. , και της θείας Ν. , και οι δικοί μου τελικά! Όταν διάβασα το post της Ριρής , σκέφτηκα ότι και με μένα το ίδιο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚέικ καρότου αλλιώς... Αλά κρητικά θα λέγαμε! Και λέω αλά κρητικά, γιατί η λιπαρή ουσία είναι ελαιόλαδο και οι σταφίδες που προστίθενται του δίνουν μια πιο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr