Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 107 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤην Ιωάννα σας την έχω συστήσει κι άλλες φορές, είναι αγαπημένη εξαδέλφη και ζει τον περισσότερο καιρό στη Νάξο όπου και δραστηριοποιείται δημιουργικά σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΘησαυρός τα καλοκαιρινά φρούτα.Μπορείς να τα γευτείς στην φυσική τους κατάσταση ,σαν τάρτα,μαρμελάδα ,γλυκό του κουταλιού ,παγωτό και γρανίτες. Πολλά τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι πολύ δροσιστική και νόστιμη! Α και το καλύτερο είναι πολύ ελαφριά και χωρίς πολλές θερμίδες! Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖέστη πολύ δεν θα έλεγα πως κάνει...καθώς ο Ιούνιος για μια ακόμη χρονιά φαίνεται βροχερός και με περίεργες διαθέσεις κάθε τρεις και λίγο. Ωστόσο τα ελαφριά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτοµα) ½ µέτριο πεπόνι (περίπου), 1 συσκευασία µε 2 φακελάκια ζελέ (τζέλλυ) λεµόνι, 1 ½ -2 κουταλιές ζάχαρη (ανάλογα µε το πόσο γλυκό είναι το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια πολύ δροσερή και γευστική τάρτα, που γίνεται με αφράτο μπισκότο αμυγδάλου, με πραλίνα φουντουκιού για πρώτη στρώση, υπέροχη μους καραμέλας, και με διάφορα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από[...]
Πηγή: pandespani.comΠαγωτό γρανίτα φράουλα Εκτυπώστε τη συνταγή! Παγωτό ή γρανίτα; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη πού να το εντάξω, αλλά αυτό το "γλυκάκι" είναι πολύ δροσερό, πολύ[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΚάθε χρόνο, εκεί κατά τα μέσα-τέλη Αυγούστου, όποιος κάνει τη διαδρομή Κυλλήνη-Πάτρα (ή έστω Πύργος-Πάτρα), βλέπει κατά μήκος της εθνικής οδού τα υπαίθρια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε πολλούς συνδυασμούς γεύσης και εμφάνισης! Το γιαούρτι, ένα από τα πιο παραδοσιακά προϊόν τα μας, είναι στη μόδα διεθνώς! Διαβάζουμε τελευταία ότι στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 2 κούπες ζάχαρη 1κ.σ ξερή λεβάντα 1 ½ κούπα νερό 1 μοσχολέμονο ή λεμόνι κατά προτίμηση βιολογικό και ακέρωτο κομμένο στη μέση 2 ροδάκινα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια διαφορετική γεύση μαρμελάδας ιδανική να συνοδεύσει τυριά, τάρτες, φαγητά αλλά και τα πρωινά μας. Την ιδέα την είχα δει σε περιοδικό γαστρονομίας του 2008[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr