γλυκο ινδοκαρυδο με κερασακι | κεικ βραστο αργυρως | βαφλες συνταγη πετρετζικης | μακαροναδα του ψαρα με ουζο | κοτοπιτα ρολο βεφα αλεξιαδου | ζυμαρικα με τονο και γιαουρτι | κασεροπιτακια αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις αγγουρι

Βρέθηκαν 199 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μαρμελάδα δαμάσκηνο

Κάθε ξεκίνημα εποχής, περιλαμβάνει πολλές δουλειές, είτε στην κουζίνα είτε εκτός. Αυτό τον καιρό εδώ, φρούτα εποχής χρειάζονται φροντίδα για να έχουμε[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Σουτζούκι παραδοσιακό και μουσταλευριά από την[...]

Από την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Εύβοιας Σουτζούκι (από μουσταλευριά παραδοσιακή και καρύδια) Εσπαγαν τα καρύδια που τα έλεγαν κοκόσες με προσοχή[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Παραδοσιακή μουσταλευριά

από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων ΥΛΙΚΑ: 5 ποτήρια μούστο κομμένο 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ Καρύδια ψιλοκομμένα Σουσάμι Κανέλα τριμμένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
lixoudis.gr//ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο αλευρι μαλακο 300γρ.μουστος 300γρ.ζαχαρη 150γρ.λαδι καλο. 2 κ.γ.σοδα 1κ.γ.κανελα 1κ.γ.γαριφαλο ½ φλυτζανι χυμο πορτοκαλιου[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Μουσταλευριά: το έδεσμα του Σεπτέμβρη

Χτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μούστος και...Μουσταλευριά!

Μούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Πετιμεζένια (κουλουράκια με πετιμέζι)

Υπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Το πακέτο

Σάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Κυδωνόπαστο (κυδωνιών συνέχεια...)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σορμπέ κεράσι με ξίδι μπαλσάμικο

Μιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ζελέ με χυμό σταφυλιών (με μούστο)

Τη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πανεύκολα, νηστίσιμα, υγιεινά βουτήματα[...]

Χωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy