Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Κραμπλ με λεμόνι και καρύδα Ναι, το παραδέχομαι! Τα τελευταία χρόνια έχω μεταλλαχθεί για άλλη μια φορά... Όχι, δεν μου έχει φυτρώσει καμία πράσινη ουρά ούτε τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟι μαρμελάδες είναι μια αγαπημένη ασχολία ζαχαροπλαστικής για εμένα. Θεωρώ οτι είναι πολύ εύκολη, η κατασκευή τους και υπάρχουν πολλές γεύσεις για να[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grPost Views: 201 Σήμερα θα σας δείξω μια απλή γιορτινή συνταγή με μήλα στο φούρνο.Είναι ένα καταπληκτικό γευστικό και υγιεινό γλύκισμα για το γιορτινό[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜε την τωρινή εμφάνιση του pandespani και τις ντομάτες πάνω και μέσα στη συνταγή λίγο λείπει απ’ την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε τεράστια ντοματoπισίνα, κόκκινη[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός της φράουλας με την καυτερή πιπεριά (τσίλι) μπορεί να σας φαίνεται αλλόκοτος, αλλά σας προκαλώ να τον δοκιμάσετε! Η ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό[...]
Πηγή: pandespani.com΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧΟΣΑΦΙ Το χοσάφι (κάποιοι το λένε και χουσάφι) είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπειρία απο την πολίτικη κουζίνα. Η γιαγιά Ανδρομάχη συνήθιζε να φτιάχνει τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του γεύματος ήταν η αναπαραγωγή του σάμι. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα πιάτο που δεν είχα ξαναφτιάξει στη ζωή μου, αλλά και γιατί[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕίπαμε…αγοράσαμε 4-5 πακέτα! Δώσαμε κάποια. Κρατήσαμε τα υπόλοιπα και μπήκαμε σε φάση δημιουργικής παραγωγής… για τα βατόμουρα μιλώ πάντα :-))[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌλα σας τα λέει ο τίτλος τούτης της ανάρτησης. Εκείνο που δεν σας λέει και το κρατά μυστικό είναι ότι είναι και σιροπιαστά και φτιάχνονται πανεύκολα, ενώ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]
Πηγή: pandespani.comΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας, είναι γνωστό ότι είναι τα γλυκά κουταλιού, για τα οποία έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Δυο λέξεις, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]
Πηγή: pandespani.comΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ Η ριζα της ιταλικης λεξη ς amaretto ειναι το amaro , που σημαινει πικρο. A maretto οι ιταλοι λενε καθε γλυκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr