τρουφακια με πτι μπερ και βιταμ | γλυκο ψυγειου με μπισκοτα | τυροσαλατα συνταγη αργυρω | μπακλαβαδακια βεφα | κοτοπιτα λαχανικων σε σφολιατα | μαποριζο | κεικ καρυδας ακης | γιδα βραστη συνταγες της παρεας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μπραντι σταφυλι

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ελαφριά τάρτα με μούρα - φορτώστε κατά βούληση[...]

Τάρτα με μούρα, μαύρα ή άσπρα Τι μπορείς να φανταστείς για μια τάρτα με μούρα; Αν δεν έχεις ήδη μια προσωπική ―εντάξει, μαγειρική και γευστική εννοώ― συνεύρεση[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα λεμονιού… η περίεργη (γλυκιά) κίτρινη -[...]

τάρτα λεμονιού I’m a sweet eater. I love lemon pie and sweet potato pie.Claude Williams When life hands you lemons, make lemonade. Then, find someone whose[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα ντομάτας με kirsch - Pandespani.com

Με την τωρινή εμφάνιση του pandespani και τις ντομάτες πάνω και μέσα στη συνταγή λίγο λείπει απ’ την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε τεράστια ντοματoπισίνα, κόκκινη[...]

Πηγή: pandespani.com
σαρλότ με μήλο, αχλάδι και κυδώνι -[...]

Η σαρλότ με μήλο είναι μια κλασική συνταγή βρετανικού γλυκού με παράδοση που έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα. Λέγεται ότι το πιάτο πήρε το όνομά του από την[...]

Πηγή: pandespani.com
τράιφλ πορτοκάλι: γλυκιά χειμωνιάτικη δροσιά -[...]

Τα τράιφλ (trifles) είναι ένα επιδόρπιο με στρώσεις από φρούτα, σαβαγιάρ ή παντεσπάνι, σαντιγί και αγγλική κρέμα (κρεμ ανγκλέζ, crème anglaise ή custard), στις[...]

Πηγή: pandespani.com
κλαφουτί με μεθυσμένα σύκα - Pandespani.com

Το κλαφουτί (clafoutis) είναι μια παραδοσιακή συνταγή γαλλικού γλυκού, απ’ την περιοχή της Limoges. Η κλασική εκδοχή κλαφουτί γίνεται με κεράσια που μάλιστα[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα πράσινης ντομάτας με whisky -[...]

Πριν κάμποσο καιρό διαγράφαμε στη γειτονιά τη γνωστή και κυριολεκτικά άνευ σκοπού τροχιά, περικυκλώνοντας μερικά τετράγωνα της εμπορικής πλευράς με χαλαρή[...]

Πηγή: pandespani.com
κρεμ μπρουλέ: η παρακμιακή γοητεία της βανίλιας[...]

Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του 70 και 80 στη Βρετανία, αλλά η δημοτικότητά της αργότερα[...]

Πηγή: pandespani.com
το πασχαλινό τσουρέκι που γεμίζει την ψυχή -[...]

Έχει ευρεία προσέγγιση το τσουρέκι ως προς την παρασκευή και την εμφάνισή του. Είναι το πιο δημοφιλές γλυκό είδος ψωμιού-μπριός με τις πλεξούδες, τους[...]

Πηγή: pandespani.com
καρπουζόπιτα Μήλου στην ακμή του καλοκαιριού -[...]

καρπουζόπιτα Μήλου Η καρπουζόπιτα εποπτεύει τα πρωινά και τα απογεύματα της Μήλου με την αρωματική της γλύκα. Λιτή, καλοκαιρινή λιχουδιά που απαντάται σε πολλά[...]

Πηγή: pandespani.com
καραμελωμένα μήλα σε κρασί με κουμκουάτ

Ζεστό επιδόρπιο με φρούτα που ελευθερώνουν τους χυμούς τους μέσα στο αρωματικό κόκκινο κρασί, στην καραμέλα και στο βούτυρο. Η χειμωνιάτικη εσωστρέφεια βρίσκει[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα μαργαρίτα –άνω των 18 - Pandespani.com

τάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα με βανίλιες -ή αλλιώς μπουρνέλες

Οι μαρμελάδες άπειρες κι εμείς πρόθυμοι να τις ανακαλύψουμε όλες, μία προς μία. Στάση λοιπόν στο ζουμερό φρούτο ονόματι βανίλια, για άλλους 'μπουρνέλα', το[...]

Πηγή: pandespani.com
αφράτα πασχαλινά κουλουράκια από την Σμύρνη -[...]

Παραδοσιακά η Μ. Πέμπτη ανήκει στο βάψιμο των κόκκινων αυγών αλλά και στην ετοιμασία των λαμπριάτικων εδεσμάτων. Το σπίτι γεμίζει από μυρωδιές από τα[...]

Πηγή: pandespani.com
γλυκό κυδώνι στη γάστρα - της φωτιάς -[...]

Με χνουδωτά, αρρενωπά κυδώνια, φρεσκοκομμένα απ’ την κυδωνιά –όπως θα απαντούσε ο Σταυρίδης στον Γκιωνάκη όταν η ερώτηση ήταν «πορτοκαλάδα θέτε από[...]

Πηγή: pandespani.com
μπισκοτάκια playmobil - Pandespani.com

Μην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]

Πηγή: pandespani.com
ρυζόγαλο αρωματικό της παράδοσης & του[...]

Ρυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]

Πηγή: pandespani.com
μαρμελάδα λεμόνι με τζίντζερ σε 1 ώρα -[...]

Δύο φορές το χρόνο στον κήπο βρέχει λεμόνια. Κίτρινα, σφιχτά και ζουμερά, χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη ενισχυτικού στο έδαφος. Mια νέα εποχιακή παρασκευή με[...]

Πηγή: pandespani.com
μηλόπιτα ανοιχτή με ...έτοιμο το σύμπαν -[...]

“If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe.” Το απόφθεγμα αυτό «Αν θέλεις να φτιάξεις μια μηλόπιτα απ’ το μηδέν,[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα φράουλας ή φραουλόπιτα ποτισμένη άρωμα -[...]

Αν η ζωή ήταν φράουλα, θα ήταν ζουμερή, λαχταριστή και με μια δόση τσαχπινιάς -είπε η Δάφνη (που λατρεύει τη γεύση του σαρκώδους καρπού και βρήκε στην τάρτα[...]

Πηγή: pandespani.com
λουκουμάδες με πορτοκάλι –[...]

Από την μεριά της Πέρα Φαγητούπολης, οι συνοικίες είναι τεράστιες πιατέλες γεμάτες λουκουμάδες με πορτοκάλι και κάθε λογής γλυκό συστατικό. Κάθε συνοικία έχει[...]

Πηγή: pandespani.com
πολίτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς με γάλα -[...]

Αυθεντικός πολίτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς με γάλα – vegan συνταγή Ακόμη και αν δεν σου αρέσουν τα γλυκά, δύσκολα θα πεις όχι στον σιμιγδαλένιο χαλβά, όταν[...]

Πηγή: pandespani.com
σαντιγί και μυστικά: το λευκό σατέν γίνεται[...]

Τέλεια κρέμα σαντιγί και μυστικά Μια μπανιέρα σαντιγί. Ένα παχύ σατέν στρώμα από άπειρες, πάνμικρες φυσαλλίδες, ένα στρώμα μεταξένιο, εύπλαστο, δροσερό, οριακά[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy