Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
140 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 60 ml γάλα φρέσκο, πλήρες 5 - 6 φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου + μερικά επιπλέον για το γαρνίρισμα 120 γρ. λευκή σοκολάτα[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 120 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κακάο 20 γρ. κορν φλάουρ 300 γρ. κουβερτούρα 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη Διαδικασία Βάζουμε το γάλα να[...]
Πηγή: gastronomos.gr480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο, σε κύβους 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας κρύο νερό Για τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. βούτυρο αγελάδος 325 γρ. ζάχαρη καστανή ανοιχτή 20 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες 1 αυγό μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικό 1 πρέζα αλάτι (στη μύτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1200 γρ. αλεύρι 160 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά 2 ½ κούπες χλιαρό γάλα 3 αβγά 2 κούπες σταφίδες 2 κουταλάκια κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο 100 γρ[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. ελαιόλαδο 120 γρ. πετιμέζι 180 γρ. νερό 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κονιάκ 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού κανέλα[...]
Πηγή: gastronomos.gr100 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους 50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά νωπή ή 16 γρ. ξερή (2 φακελάκια) 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr40 γρ. νωπή µαγιά 190 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες + 40 γρ. επιπλέον, χλιαρό 2 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά + 1 επιπλέον, για επάλειψη 125 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: gastronomos.gr20 φύλλα κρούστας για μπακλαβά 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για την κρέμα 1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος, γύρω στα 35 - 36% λιπαρά 3 κρόκοι αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών 20 γρ. ζάχαρη 130 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr