Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 158 συνταγές
συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Παστέλια με μέλι Υλικά: 200 γρ. μέλι 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ. λευκό σουσάμι 200 γρ. ανάλατα,[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η καθημερινότητά μιας οικογένειας είναι αρκετά πιεσμένη. Δουλειά, τρεξίματα με τα παιδιά, όλη μέρα στο δρόμο, κι ακόμα κι όταν είσαι σπίτι, σπάνια μπορείς να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔεν έχεις τίποτα στο ψυγείο, πού να τρέχεις έξω, προσέχεις την διατροφή σου, κάνεις οικονομία μα θες κάτι γλυκό. Εναλλακτικά σου ξέμειναν μήλα και δεν ξέρεις[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΥπέροχα μυρωδάτο και απολαυστικά γευστικό!!!Υλικά για μια μακρόστενη φόρμα: 100 γρ ελαιόλαδο200 γρ ζάχαρη2-3 κουταλιές κονιάκΞύσμα από 2-3 μανταρίνια½[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΝομίζω πως πάντα, τέτοια εποχή περίπου, εμφανίζομαι στο μπλογκ...προφανώς μαζί με τα σχολεία,τις πρώτες βροχές,τις πρώτες δροσιές, θέλω να νοιώσω πάλι οτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα κεκάκι που συνήθως κάνω τα τελευταία χρόνια τις μέρες της νηστείας, σε συνδυασμό με τα αγαπημένα μου κουλούρια λαδιού-πορτοκαλιού-μπαχαρικών, είναι αυτά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Τσίζκεϊκ με φράουλες και γιαούρτι 12 κομμάτιαΥλικά: για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα digestive[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Τσικνοπέμπτη σήμερα! Καλά ε; όλα τα "κρεατικά" στην πίστα και ο καθένας τιμά το έθιμο σύμφωνα με τον τρόπο που αγαπά. Όμως το κρέας που δεν μας "απολύπεται"[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grτάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]
Πηγή: pandespani.com6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέκι πάουντερ 1 γιαούρτι 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι 150 γρμ. κουβερτούρα 1 φλυτζάνι και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια το παντεσπάνι 4 αυγά 125 γρ. αλεύρι 125 γρ ζάχαρη 1κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/4κ.γλ. αλάτι 30 γρ. κακάο Για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. νερό 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥπέροχα σπιτικά λουκούμια. Η συνταγή είναι από εμένα. Μετά από αρκετή έρευνα συνταγών και βίντεο σε Ελληνικά και ξένα site, και μετά από πολλές δοκιμές, διότι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grCookies σπιτικά, αφράτα, νόστιμα και μυρωδάτα. Γίνονται 30 περίπου. Η συνταγή τους είναι πανεύκολη και γρήγορη, όπως όλες οι συνταγές για cookies. Η καταγωγή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣε όλους μας αρέσει ο συνδυασμός σοκολάτας και πορτοκαλιού. Με τη σοκολάτα όμως εξ ίσου ταιριάζει και το μανταρίνι, που της δίνει εξαιρετικό, φρέσκο άρωμα και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Πάστα φλώρα με μαρμελάδα Υλικά: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο κρύο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά Μπισκότα digestive 180 γρ τριμμένα Ζάχαρη καστανή 50 γρ μαλακή Ζάχαρη λευκή 50 γρ Βούτυρο 80 γρ λιωμένο Τυρί κρέμα 50 γρ Αυγά 2 χωριστά τα ασπράδια από[...]
Πηγή: chefoulis.grΟι λουκουμάδες της Μαργαρίτας σε κρίση ταυτότητας ή Σοκολατολουκουμάδες ''τραβεστί''. Κι εκεί που καθόμουν και ονειρευόμουν λιωμένες[...]
Πηγή: greekmasa.gr5 πορτοκαλια (τον χυμό τους) Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 καρότο τριμμένο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη 1,5 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο 4 σύκα ξερά σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπεροχα,μυρωδατα,γευστικα,πεντανοστιμα muffins φρουτων που δεν σταματας στο ενα κομματι.. Για γενεθλια,μπουφεδες και διαφορες αλλες εκδηλωσεις ιδανικοτατα!!![...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr600 γρ. νερό 1 κουτ. σούπας φύλλα τσαγιού, κατά προτίμηση με άρωμα γιασεμιού 80 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ λευκή σοκολάτα, είναι αλήθεια, δεν με τρελαίνει. Ποτέ δεν με τρέλαινε. Ίσως είμαι πολύ παραδοσιακός, ίσως πολύ “δογματικός” (πώς να δεχθώ ότι το “σοκολατί”[...]
Πηγή: cookpad.com/gr