Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος στην θέα αυτής της φωτογραφίας,πάντως εγώ ξεροκατάπινα.Αχ βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι μου έκανες μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr...της Nigella Lawson Σήμερα, μια ωραία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη, θέλοντας να γλυκάνω την επιστροφή στη σχολική ζωή της μεγάλης μου ανιψιάς...της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΟ capitano Emiliano Giovanni Baglioni, στέκεται προβληματισμένος κάτω από τα τείχη της πόλης του Reggio Εmilia, όπου έχει στρατοπεδεύσει. Τα νέα δεν είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέχρι τώρα εκαμα 3-4 φορές αυτό το κέικ απο την αγαπημένη μου σελίδα. Προχτες ομως αποφασισα να το καμω υπο την μορφή καπ κέικ γιατι ειναι απο μονο του ενα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΖούμε σε ένα σπίτι μέσα σε ελαιώνα. Δέντρα, φυτά, πουλιά, έντομα, αγριόχορτα και άλλα πολλά, είναι στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της φύσης τριγύρω. Σε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια προσαρμογή της κλασικής κινέζικης συνταγής για ανοιξιάτικα ρολά στα ελληνικά ανοιξιάτικα δεδομένα της σαρακοστής. Προέκυψε μετά από 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr34 συν 2 είναι πολλά;;;; Κάποιος μας λέει πώς αντέχετε καλέ τόσα χρόνια, μου λείπουν τα πειράγματα σου γιόκα μου!!!! Πόσο γρήγορα μπορούν να περνούν τα χρόνια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grTα καλοκαίρια, όσο ήμουν ακόμα μικρή, δεν καθόμουν σπίτι και ρέμβαζα όπως ίσως όλα τα παιδάκια του χωριού ή έτρεχα στις παραλίες όπως τα ξαδέρφια μου από την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈφτιαξα για πρώτη φορά αυτά τα cupcakes για μια φίλη που νήστευε στη νηστεία των Χριστουγέννων και είναι πολύ γλυκατζού. Είχε λίγο απελπιστεί με το να τρώει[...]
Πηγή: foodjunkie.euTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΉ καλύτερα, ατομικά brownies με "καρδιά" λευκής σοκολάτας, με λίγη ακόμα λιωμένη λευκή σοκολάτα από πάνω, και ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας από δίπλα, έτσι,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΠαστέλι με φυστίκια Αιγίνης σας προτείνω σήμερα! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πεντανόστιμη μπάρα – παστέλι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαταπληκτικό παγωτό με κομμάτια φράουλας και καβουρντισμένα αμύγδαλα, που κανείς δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί. Φτιάξτε το και απολαύστε τις αντιδράσεις,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2)[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΡυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΠαραδοσιακή συνταγή με 7, 9, ή 11 υλικά Απλή. Σε αντιδιαστολή με τη φανουρόπιτα με μαγιά που δεν είναι βέβαια δύσκολη, αλλά θέλει τον χρόνο της αφού πρέπει να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΔεν ήμουν ποτέ φαν των χριστουγεννιάτικων γλυκών - ούτε καν ως παιδί. Οι δίπλες και τα μελομακάρονα με λιγώνουν, οι κουραμπιέδες, που θεωρητικά ως βουτήματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το κέικ καρότου 110 γρ. φρέσκο βούτυρο 115 γρ. ελαιόλαδο 450 γρ. ακατέργαστη (ή μαύρη) ζάχαρη 4 αυγά 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαγωτό φυστίκι χωρίς ζάχαρη ναι, ενδεχομένως να έχετε φάει, αλλά πραγματικό παγωτό φυστίκι από φυστίκια, χωρίς τεχνητά χρώματα? Τι να σας λέω τώρα…είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr