Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω χάθηκα και δεν ήμουν συνεπής τόσο στην ανάρτηση της Παρασκευής όσο και στην απάντηση των σχολίων. Αλλά... πάντα υπάρχει ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌχι δεν προσπαθώ να σπάσω ρεκορ ποστ, ούτε να κάνω καλά την απουσία εβδομάδων για να μην πω μηνών.... απλά τυχαίνει να έχω εμπνευση... όπως και να έχω πιει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔαμασκηνίδου Βασιλική Συστατικά 1 κιλό βρώμη 125 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν 500 γρ. νερό 250 γρ. ζάχαρη καστανή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ: 550 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Πόσο καιρό έχω να κάνω κέικ!!! Με τα κέικς έχω μια σχέση πάθους! Ένα κέικ είναι πάντα ένα υπέροχο συνοδευτικό για το καφεδάκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Αδειάζουμε το αλεύρι, τη ρίγανη ψιλοκομμένη, τη σκόνη μουστάρδας και το αλάτι στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σε όλους!!!!! Καλό μήνα να έχουμε... λουλουδάτο, μυρωδάτο, ανοιξιάτικο , γεμάτο χρώματα και χαμόγελα!!!! Τάρτα με φράουλες σήμερα από τον Στέλιο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω χάθηκα και δεν ήμουν συνεπής τόσο στην ανάρτηση της Παρασκευής όσο και στην απάντηση των σχολίων. Αλλά... πάντα υπάρχει ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Πόσο καιρό έχω να κάνω κέικ!!! Με τα κέικς έχω μια σχέση πάθους! Ένα κέικ είναι πάντα ένα υπέροχο συνοδευτικό για το καφεδάκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔαμασκηνίδου Βασιλική ΚΑΙ Η Maria Kyrimlidou ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!))) Υλικά 450 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr