Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γραµ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 1/2 φλ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική 4-5 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 βανίλια 1 λεμόνι το ξύσμα 1 φλ. γάλα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγαπημένο γλυκό κουταλιού, αρωματισμένο με αρμπαρόριζα. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά κουταλιού Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Φτιάχνει 3 κιλά περιπου[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 800 ml γάλα 400 γρ. ζάχαρη 2-3 κόκκοι μαστίχα 1 κ.σ αμύγδαλα 1 κ.σ κουκουνάρι 2 κ.σ βούτυρο 2-3 κ.σ γλυκό βύσσινο Χτυπάμε στο γουδί τη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grMaghreb ονομάζονται πέντε χώρες της Β.Αφρικής (Μαρόκο, Τυνησία, Λιβύη, Αλγερία και Μαυριτανία) καθώς και η περιοχή της Δ. Σαχάρας. Το σημερινό γλυκό, η ταμίνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό800 ml γάλα400 γρ. ζάχαρη2-3 κόκκοι μαστίχα1 κ.σ αμύγδαλα1 κ.σ κουκουνάρι2 κ.σ βούτυρο 2-3 κ.σ γλυκό βύσσινο Χτυπάμε στο γουδί τη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grMaghreb ονομάζονται πέντε χώρες της Β.Αφρικής (Μαρόκο, Τυνησία, Λιβύη, Αλγερία και Μαυριτανία) καθώς και η περιοχή της Δ. Σαχάρας. Το σημερινό γλυκό, η ταμίνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr40 ξερά σύκα 500 ml. μαυροδάφνη 200 ml. βαλσάμικο ξύδι 400 γρ. κουκουνάρι 300 γρ. καρύδι λίγο δενδρολίβανο λίγη κανέλλα σε σκόνη λίγο γαρύφαλλο λίγο βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ τουρτα αυτη ειναι πολυ σοκολατενια!Η υφη και η γευση της γεμισης σε συνδιασμο με τη μαλακη βαση ειναι μοναδικη!Καποια στιγμη μου την κερασαν και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑνουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στα αρμενικά σπίτια υπάρχει κατά παράδοση πάντα το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ εποχή των μαρμελάδων έχει μπει για τα καλά. Φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, βερύκοκα, αχλάδια, κορόμηλα, βανίλιες, όλα στη διάθεση της νοικοκυράς. Εγώ όμως,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠλούσιες σε ενέργεια για κάθε μέρα. Υλικά: Για ένα ταψάκι 25X35 εκ. περίπου 150 γρμ. δημητριακά ολικής άλεσης 150 γρμ. νιφάδες βρώμης 80 γρμ. ξηρά βερίκοκα,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤο ροδάκινο είναι ο καρπός της ροδακινιάς. Έχει σφαιρικό ή ωοειδές σχήμα , ραφή στη ράχη και χνουδωτή ή λεία φλούδα ανάλογα με τη ποικιλία σε διάφορους[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά 8 μήλα πλυμένα κατά προτίμηση γκόλντεν 80 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 50 γρ. κουκουνάρι ή αμύγδαλα σε φετάκια καβουρντισμένα 8 κουταλάκια του γλυκού[...]
Πηγή: icookgreek.comΤης γιορτής το ΓΛΥΚΟ! Εντάξει έχει μείνει μπισκοτογλυκό για κέρασμα, αλλά είπα να βάλω κι ένα φρέσκο ένεκα της ημέρας!! Πρόκειται για ένα κλασικό Lemon[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr"LO STRACCHINO DELLA DUCHESSA" H' ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Γευστικοτατο γλυκακι καταψυξης με πραγματικα ευφανταστο ονομα! Ανηκει στην κατηγορια των σεμιφρεντο,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από[...]
Πηγή: pandespani.com2 κιλά μήλα (κόκκινα και κίτρινα) 1,5 κούπες ζάχαρη 1/2 κούπα νερό 1 κ. γ. κανέλλα 1 βανίλια 3 κ.σ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. βιτάμ ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣήμερα έχω τα γενέθλια μου! Κοπιάστε να σας κεράσω ένα τσινγκουλατάκι! Υλικά 1 πλάκα σοκολάτα κουβερτούρα 1 χούφτα ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα της[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΑ "ΠΑΝ ΝΤΕΙ ΜΟΡΤΙ" "Pan dei morti" στα ιταλικα σημαινει το ψωμι των πεθαμενων. Το ονομα σιγουρα δεν προδιαθετει για αυτα τα πολυ νοστιμα μπισκοτα με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 200 γρ. παστά σύκα, 3/4 φλ. χοντροκομμένη καρυδόψιχα, 2 γεμάτες κουταλιές κουκουνάρια (πινόλια), 250 γρ. (1 2/3 φλ.) αλεύρι, 250 γρ. μαλακό βούτυρο +[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Τόρτα ντι λάτε ( torta di latte ) ή τόρτα παεζάνα ( torta paesana ) ή τόρτα νέρα ( torta nera ) ένα πολύ λιτό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαγωτό Καϊμάκι με το έντονο άρωμα της μαστίχας και με μοναδική υφή χάρις στο σαλέπι. Το σαλέπι είναι απαραίτητο συστατικό για να γίνει μαστιχωτό, χωρίς να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτό το κουσκούς το δοκίμασα πρόσφατα έτοιμο από τα Marks and Spencer στην Αγγλία και μου άρεσε πολύ. Κράτησα την ετικέτα με τα συστατικά και το έφτιαξα. Ιδού[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr