Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Για τα σάντουιτς 300 ml κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα γάλακτος Nestle dessert 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle dessert 300 γρ. ρικότα 250 γρ. τυρί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕίναι το πρώτο κέικ που φτιάχνω ποτέ! Πέτυχε και με το παραπάνω! Δοκιμάστε το, είναι πεντανόστιμο με καταπληκτική υφή. Μη δείτε τα πολλά υλικά και τρομάξετε[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr20 Ιουνίου 2012. Τι λέτε να κεραστούμε όλοι μας μιας και σήμερα έχω γενέθλια (και είναι αρκετά πια τα άτιμα τα χρόνια...) με : Αρωματικό κέϊκ καρότου-μήλου με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω μια μηλόπιτα διαφορετική. Εύκολη, γρήγορη, ευέλικτη. Πάνω εκεί που λέω δεν θα κάνω τίποτα για να μην τρώμε, να που μου έρχεται και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 κ.σ σταφιδες -1 κ.σψλοκομμενα αποξηραμενα βερικοκα -1 σφηνακι ρουμι -6 κ.σ τυρι κρεμα -3 κ.σ ζαχαρη -1-1/2 κουπα ανθοτυρο -2 κ.σ γιαουρτι -2κ.σ αλευρι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣκέτη λιχουδιά, να τρως ένα και να θέλεις και δεύτερο!!! Τι χρειαζόμαστε: 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κ.γ. σόδα 1/2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. κανέλα 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2 ώριμες μπανάνες 1/2 κουταλάκι σόδα 50 γρ βούτυρο μαλακό (το αφήνουμε έξω από το ψυγείο να μαλακώσει αλλά όχι να γίνει εντελώς κρέμα) 50 γρ τυρί κρέμα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά 300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2κ.γ μπέκιν πάουντερ 2 ½ κ.γ κανέλoγαρύφαλα τριμμένα 200γρ. ηλιέλαιο 25γρ. sweete stevia 3 αβγά 200γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τα pancakes 150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα 2 αυγά μέτρια 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης 150 γρ. νερό 2 κ.σ. ηλιέλαιο ξύσμα από[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚορμός πολύ ευκολος και πολυ εύγευστος!!! Ιδανικός για κέρασμα στο σπίτι ή για κολατσιό. Τι χρειαζόμαστε: 250γρ. βούτυρο 300γρ. μπισκότα πτι μπερ (εγώ βάζω ενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑκόμα και οι μαμάδες που κανένα μεράκι δεν είχαν με τη μαγειρική, τσάτρα-πάτρα φύλαγαν μια εύκολη συνταγή για κέικ που κάθε τόσο ομόρφαινε τον πάγκο της[...]
Πηγή: bostanistas.grΚέικ μήλου με επικάλυψη θρυμματισμένες βάφλες Stroopwafels (βάφλες σιροπιού).Μια πολύ γευστική καραμελένια νοστιμιά, λεπτό, μαλακό και μαστιχωτό μπισκότο, που[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜε τα μήλα έχω μια περίεργη σχέση. Μου αρέσουν πολύ όταν βγαίνουν τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, που είναι τραγανά και αρωματικά, αλλά τελικά τα προτιμώ[...]
Πηγή: foodjunkie.eu500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 κιλό ανθότυρο ή μυζήθρα ανάλατη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 κουτ. σούπας κανέλα 1/2 κουτ. σούπας γαρίφαλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grCheesecake γεμιστό, και με επικάλυψη σάλτσα βύσσινου. Μία ανεπανάληπτη υπέροχη, μοναδική συνταγή. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το sintagespanos.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis