μυδοπιλαφο με ρυζι μπασματι | νηστησιμο ελιοψωμο | παπια κοκκινιστη αργυρω | σαμαλι χωρις λαδι | φακες τηγανι | κριθαροτο ολικης | Συνταγή γαλακτομπούρεκο με μέλι | nhstisima mpiftekia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις αθερινα

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΧΟΣΑΦΙ ♦♦ HOSAFI (FRUTTA COTTA IN LEGGERO[...]

ΧΟΣΑΦΙ Το χοσάφι (κάποιοι το λένε και χουσάφι) είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπειρία απο την πολίτικη κουζίνα. Η γιαγιά Ανδρομάχη συνήθιζε να φτιάχνει τον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Φρουτώδες και δροσερό ζελέ καρπούζι από τη[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ... καρπούζι αλλά τσετριόλο!), το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ξερά φρούτα σε ελαφρύ σιρόπι κρασιού

Καλή σας μέρα! Καλό μήνα! Μάρτιος!! Υπομονή, η άνοιξη κοντοζυγώνει αλλά εγώ θα σας πάω λίγο πίσω... σε εικόνες χειμωνιάτικες με χιόνι, τζάκι και ξερά φρούτα![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

ΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μελομακάρονα από την Ευδοκία

Γευστικώτατα, τραγανά και ταυτόχρονα αφράτα, παραδοσιακά μελομακάρονα. Τι χρειαζόμαστε: 1ο μείγμα: 1200g αλεύρι μαλακό 1 κ. γλ. τριμμένα μοσχοκάρφια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ξερά φρούτα σε ελαφρύ σιρόπι κρασιού

Καλή σας μέρα! Καλό μήνα! Μάρτιος!! Υπομονή, η άνοιξη κοντοζυγώνει αλλά εγώ θα σας πάω λίγο πίσω... σε εικόνες χειμωνιάτικες με χιόνι, τζάκι και ξερά φρούτα![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γλυκό συκαλάκι

Αυτή την εποχή ορισμένες συκιές είναι φορτωμένες με άγουρα πρασινωπά συκαλάκια. Ορνιοί τα λέμε στα μέρη μου. Τα μαζεύουμε τέλη Απρίλη με αρχές Μάη γιατί τότε[...]

Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Γλυκιά πολέντα!

Μια παραλλαγή του πολίτικου σιμιγδαλένιου χαλβά με σιμιγδάλι καλαμποκιού, εμπλουτισμένου με ξηρούς καρπούς και φρούτα. Είναι ελαφρύτερο από τον κλασσικό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αμυγδαλωτά - αυγουστιάτικο κέρασμα

Αυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δροσερό αναψυκτικό απο βερίκοκα και εύκολη[...]

Καιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
ΦΩΛΙΕΣ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΡΑΣΟ!!! - Νόστιμες[...]

Μοναδικος συνδυασμος υπεροχης νουτελας με σιροπιασμενο τραγανο φυλλο και μαυροκερασο.Εκπληξτε τον ουρανισκο σας πλημμυριζοντας τον με τη μοναδικη αντιθεση[...]

Πηγή: syntagestisgogos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy