Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μαρμελάδα βερύκοκο, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΦΛΟΥΔΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBIOCOCCHE CON ZENZERO E CANDITI D' ARANCIA, Μαρμελάδα βερύκοκο με φρέσκο τζίντζερ και ζαχαρωμένη πορτοκαλόφλουδα, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE CON NETTARINI E PEPERONE ROSSO
Αυτή είναι η πιο παλιά και εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε βύσσινο γλυκό του κουταλιού και ταυτόχρονα και σπιτική βυσσινάδα. Έτσι τα έφτιαχνε η πεθερά μου,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦάε αυτό ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 4 (ανά μερίδα 22γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 0,8γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 0,1γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 0,5γρ. Χοληστερόλη: 0mg Κορεσμένο λίπος: 0γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ροδάκινο, είναι η πιο αγαπημένη μαρμελάδα που υπάρχει, μετά ίσως από τη μαρμελάδα φράουλα . Όπως όλα τα σπιτικά γλυκά, είναι μακράν καλύτερα από του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2 κιλά δαμάσκηνα 1 κούπα νερό 1 κιλό ζάχαρη προαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμυγδάλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Πλένουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα 1 κούπα νερό 1 κιλό ζάχαρη προαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜια μαρμελάδα με ένα εκπληκτικό, λαμπερό, σκούρο κόκκινο χρώμα! Για να την φτιάξουμε πρέπει να διαλέξουμε τα κανονικά δαμάσκηνα, αυτά που έχουν σχήμα ωοειδές ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας έχω πει και άλλη φορά για την αγάπη του καλού μου στις προσφορές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εκείνον από το να γυρίσει σπίτι με μια προσφορά σε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτο κτήμα μας, κάτω από τον ξενώνα «Αμανίτα», έχουμε φυτέψει πάνω από 80 δέντρα. Τα πέντε από αυτά είναι κερασιές. Η κάθεμιά και μια διαφορετική[...]
Πηγή: bostanistas.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜαρμελάδα δαμάσκηνο Και μιάς και το είχα πάντα καημό να μάθω και εγώ να φτιάχνω μαρμελάδες που έφτιαχναν οι θείες και οι γιαγιάδες, να άλλη μια συνταγή[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΥποβρύχιο Υλικά 1 κιλό ζάχαρη ο χυμός ½ λεμονιού 1 φλιτζάνια νερό 1 κουταλιές σούπας μαστίχα Εκτέλεση Βράζετε σε κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά τη ζάχαρη και[...]
Πηγή: greekouzina.gr