Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Αν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγή για ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά περιλαμβάνει ορισμένα βασικά υλικά. Εσείς όμως, μη φοβηθείτε να προσθέσετε αρκετή φαντασία σε αυτή. . 1 μπουκάλι[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΝΝΑ ΚΟΤΤΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Η πάννα κόττα ( panna cotta ) ή όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε στην Ελλάδα με μία λέξη, πανακότα, δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑς αφεθούμε στη συνάντηση του διαφορετικού των δύο άκρων, ενός κρασιού από την καρδιά της Πελοποννήσου και μιας λιχουδιάς από τα βορειοανατολικά της Γαλλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα που έρχονται οι γιορτές είναι ωραία στιγμή για να φτιάξουμε και να απολαύσουμε ένα ζεστό, αρωματικό κόκκινο κρασί, το κρασί του χειμώνα και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα 3 "Ν" είναι τούτα τα: νόστιμα, νηστίσιμα και για νηστικούς ... κουλουράκια! Κουλουράκια....κουλουράκια! Τίποτε ίσως καλύτερο για τις πρωϊνές βουτιές στο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grο αγαπημένος Bûche de Noël Καλημέρα σας!! Λέω καλημέρα γιατί ξεκινάω πρωί (8.40πμ) τη σημερινή ανάρτηση κι ελπίζω να τη τελειώσω μέχρι το βράδυ!!! Οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grTo πιο διαδεδομένο Χριστουγεννιάτικο κρασί στις Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτές τις μέρες προσφέρεται άφθονο σε όλες τις πλατείες της Γερμανίας, Τσεχίας,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ καλός μας φίλος Γ.Π. προχτές το πρωί μας έφερε ένα μεγάλο ταψί με σύκα, από δικές του συκιές στη Σταμάτα, που ευτυχώς γλύτωσαν από την πύρινη λαίλαπα! Πρώτη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜερικές φορές, δεν μας πιάνουν κάτι λιγούρες για ένα γλυκάκι; Ας μην καταλήξουμε πάλι στις σοκολάτες. Να φτιάξουμε στα γρήγορα τηγανίτες με την υπέροχη γεύση[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...με σιμιγδάλι και κουκουνάρι Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 200 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 200 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ βούτυρο 250 γρ ζάχαρη 1 φακ. βανίλια σκόνη 1 πρέζα αλάτι 4 αυγά 2 κ.σ. ρούμι 250 γρ αλεύρι 3 κ.γ. κακάο σε σκόνη 3 κοφτά κ.γ. μπέικιν πάουντερ 150 γρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 100 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια 2 κουταλιές της σούπας καφέ espresso, ή ισχυρά κανονικό καφέ 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΠΑΓΩΤΟ ΜΆΛΑΓΚΑ Εχω την εντύπωση οτι το παγωτό Μάλαγκα δεν ειναι καν γνωστό στην Ελλάδα! Αντιθέτως αυτο το παγωτό ήταν πολύ δημοφιλές στην γειτονική Ιταλία,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΤΙΖΠΆΝ ΡΟΜΑΝΙΌΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ! Αυτή η συνταγή ήταν η πρώτη που μας έκανε εντύπωση μόλις αρχίσαμε να ξεφυλλίζουμε το βιβλίο του Luca[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr