Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Αν και ο Αύγουστος έχει τη φήμη του πιο παραγωγικού μήνα του χρόνου όσον αφορά τα γεωργικά προϊόντα (ποιος δεν ξέρει το Αύγουστε καλέ μου μήνα να ΄σουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓυρίζοντας από την Αίγινα όλο και κάτι κουβαλάω μαζί μου. Συνήθως ψάρια ή ένα βαζάκι αχινό ή ό,τι βρω τέλος πάντων στην αγορά. Σχεδόν πάντα γυρνάω και με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν λίγες μέρες η αγαπητή μας Ζαμπία (αγαπητή σε μας οικογενειακώς, αλλά πιστεύω και σε πολλές ακόμη φίλες, αλλά και φίλους Bloggers) έγραψε μια ωραία και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλημέρα καλημέρα! καταρχήν να σας πω ότι ο φούρνος μου τελικά δεν έχει τίποτα. Χτες φάγαμε και πάλι καταπληκτικές, λεπτές, ροδοκόκκινες πίτσες! δεν ξέρω που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΓευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του πουμας φτιάχνει μια εύκολη και με λίγα έξοδα συνταγή.Πρόκειται για σφολιάτα στο φούρνο, μήλα, μαύρη[...]
Ενα γλυκάκι που πάντα μου άρεσε είναι αυτό. Το έκανε η γιαγιά μου αλλά το κάνω τώρα με παραλλαγές. Υλικά 10 σφολιατίνες (έτοιμα κομμένα) μαρμελάδα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κιλό μήλα καθαρισμένα κομμένα σε φέτες 150 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια εσάνς βούτυρο λίγη[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο δυσκολότερο κομμάτι του να μαγειρεύεις με κεράσια είναι το καθάρισμά τους. Θαυμάζω τους Γάλλους που προσθέτουν στο clafoutis τους τα κεράσια μαζί με το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌτι πιο γρήγορο... για ένα ωραίο κέρασμα, ή για να γλυκαθείτε χωρίς πολλές δυσκολίες και σκεύη (και μην μου πείτε ότι κάτι τέτοιο δεν το εκτιμά και η πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤις θυμάστε τις αγελαδίτσες; Τις καραμέλες γάλακτος, τις τυλιγμένες σε χρυσόχαρτο με σήμα την αγελάδα; Ήταν μαλακές και έλιωναν σιγά-σιγά, αφήνοντας μια[...]
Πηγή: bostanistas.gr