Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Για τα δεντράκια χρειαζόμαστε: 2 κιλά σοκολάτα γάλακτος (μπορείτε να βάλετε και κουβερτούρα ή μισή - μισή). κουφετάκια σμάρτις φουντούκια, σταφίδες, καρύδια,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤούρτα καρότου με κακάο Ένα ιδιαίτερο γλυκό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, βασισμένο στο δημοφιλέστατο κέικ καρότου, μοιράζεται σήμερα μαζί σας το pontos-news.gr.[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλημέρα σας! Παρασκευή σήμερα και, σχεδόν πάντα, τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ακόμη μια ευκαιρία για συναντήσεις και μαζώξεις ένα σοκολατένιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 ώριμες μπανάνες 1/3 φλ. τσ. σπορέλαιο 1 1/2 φλ. τσ. ζάχαρη 1 βανίλια 1 σφηνάκι κονιάκ ο χυμός ενός μέτριου πορτοκαλιού 350 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: e-sofia.grΠριν λίγες μέρες έφτιαξα μια τούρτα που περιείχε φράουλες . Μου έμειναν αρκετές αλλά όχι ικανοποιητικά αρκετές για να γίνουν γλυκό ή μαρμελάδα . Είπα λοιπόν να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας! Παρασκευή σήμερα και, σχεδόν πάντα, τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ακόμη μια ευκαιρία για συναντήσεις και μαζώξεις ένα σοκολατένιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Η χουρμαδότουρτα είναι ένα θεϊκό γλυκό, από εκείνα που τα τρως μια φορά και δεν τα ξεχνάς ποτέ. Όλα τα υλικά είναι η αφρόκρεμα των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά 500 γρ. σπασμένα μπισκότα Petit 400 ml. Γάλα 4 κροκάδια + 4 κ.σ.ζάχαρη 150 γρ. αλεσμένα+ 50 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια 120 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα 120 γρ.[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια απίθανη σοκολατένια καρδούλα για ερωτευμένους και όχι μόνο! Συνδυάζει την αγαπημένη όλων μας σοκολάτα, τα κόκκινα φρούτα του δάσους, σε μαρμελάδα ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην οικογένειά μας το μόνο νηστίσιμο κέικ ήταν το αγαπημένο « μελαχρινό » με τις σταφίδες και το πορτοκάλι, που το είχαμε σχεδόν μόνιμα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grμια βδομάδα μετά και έχουμε ξανά γενέθλια στο σπίτι μας. σήμερα η μαμά Εύη έχει τα γενέθλια της!!! αποφάσισε να της κάνω για τούρτα ένα κέικ κολοκύθας, τι άλλο[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΠροσαρμοσμένη συνταγή της Alex Guarnaschelli Υλικά 60 γρ βούτυρο ( 3 3/12 κουταλιές της σούπας) και λίγο παραπάνω για το άλειμμα του σκεύους ¾ της κούπας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά: 6 Ασπράδι(α) αυγών 400 γρ. άχνη Ζάχαρη 300 γρ. (να φουσκώνει μόνο του) Αλεύρι 250 γρ. Γάλα 225 γρ. μαλακό Βούτυρο 1 κουτ. Μπέικιν Πάουντερ 1 κουτ. γλ.[...]
Πηγή: greekmasa.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Τσίζκεϊκ με φράουλες και γιαούρτι 12 κομμάτιαΥλικά: για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα digestive[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Στο παγωτό δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ! Θα το τιμήσω χειμώνα-καλοκαίρι. Πόσο μάλλον σε μια τούρτα παγωτό, όταν αυτή περιέχει μερεντούλα, σταφίδες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια να φτιάξουμε μια διόρωφη τούρτα, θα χρειαστούμε 2 κέικ που θα χρησιμοποιήσουμε για βάσεις. Τα παντεσπάνια δηλαδή όπως θα έλεγαν οι κλασσικές νοικοκυρές.[...]
Πηγή: caketutorial.blogspot.grΠριν μερικές εβδομάδες μοιράστηκα μαζί σας την τελευταία μου εμμονή σε γκρανόλα , αυτή με διογκωμένο κινόα και ρύζι, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι η εποχή τους! Οι μηλόπιτες είναι το πιο συνηθισμένο γλυκό αυτής της εποχής. Σκέτες, με κρέμα, τύπου κέικ, ανοικτές , κλειστές, ατομικές , ομαδικές,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤον Ιούνιο τα κεράσια έχουν την τιμητική τους και, ευτυχώς στη χώρα μας, μπορεί να βρει κανείς στις λαϊκές αγορές και στα μανάβικα, μεγάλη ποικιλία από δαύτα.[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el