μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | banoffee παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ρύζι Άλλες κατηγορίες Συνταγές Light Όλες οι συνταγές 250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή τζασμίν 380 γρ. νερό Αλάτι Οδηγίες Βάζουμε το ρύζι μας σε σουρωτήρι και ρίχνουμε τρεχούμενο νερό. Ρίχνουμε το ρύζι μας σε λεκάνη με νερό και το αφήνουμε για μια ώρα περίπου μέσα. Στραγγίζουμε και το βάζουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και το νερό, κλείνουμε με το καπάκι και ανάβουμε την εστία μας στην μεγαλύτερη ένταση. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε περίπου 7 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το νερό του. Σβήνουμε τη φωτιά, ανοίγουμε το καπάκι, βάζουμε μια πετσέτα στην επιφάνεια της κατσαρόλας και ξανασκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου να απορροφηθούν τα υγρά. Αφαιρούμε την πετσέτα και ανακατεύουμε με κουτάλα ή πιρούνι το ρύζι μας να το αφρατέψουμε. Το σερβίρουμε κρύο ή ζεστό, αλλά και την επομένη είναι εξίσου αφράτο . Λίγα μυστικά ακόμα Oδηγίες του Β. Δρίσκα.

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες Συνταγές express Όλες οι συνταγές 2 κούπες μαγιονέζα 2 σκ . σκόρδο στην πρέσα Λίγο χυμό λεμονιού 1 φακελάκι σαφράν Οδηγίες   Μουσκεύουμε το σαφράν σε 2 κ.σ. νερό για 15 λεπτά . Ανακατεύουμε στη μαγιονέζα το σκόρδο , το νερό με το σαφράν , το χυμό . Αφήνουμε λίγη ώρα να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε . Περιχύνουμε ή συνοδεύουμε ψητά ή βραστά λαχανικά .   Λίγα μυστικά ακόμα Σε συνταγή του Δρίσκα .

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Μια πραγματικά πολύ καλή συνταγή για να φτιάξεις γαριδομακαρονάδα του Δρίσκα που είναι πεντανόστιμη! Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις ολόκληρες φρέσκιες γαρίδες με τα κεφάλια τους. Η συνταγή είναι πιο εύκολη από ότι θα περίμενε κανείς και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε! Ingredients 16 γαρίδες 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1/3 κούπας λευκό κρασί 2 ντομάτες τριμμένες Λίγο θυμάρι 1 κουτ.γλ. ζάχαρη Αλάτι 1 πακέτο μακαρόνια Ψιλοκομμένος μαϊντανός και βασιλικός Method Step 1 Καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε τα κεφάλια Step 2 Με ένα μαχαίρι βγάζουμε το έντερο Step 3 Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι Step 4 Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το μισό σκόρδο και τα κεφάλια από τις γαρίδες Step 5 Ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά και σβήνουμε με λευκό κρασί Step 6 Αφήνουμε για μερικά λεπτά να εξατμιστεί Step 7 Προσθέτουμε τις ντομάτες, το θυμάρι, ζάχαρη και αλάτι Step 8 Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά Step 9 Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα άλλο τηγάνι Step 10 Ρίχνουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και τις σοτάρουμε από όλες τις πλευρές για 2 λεπτά Step 11 Αφαιρούμε τα κεφάλια από τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες Step 12 Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σερβίρουμε με τα μακαρόνια Step 13 Η γαριδομακαρονάδα του Δρίσκα είναι έτοιμη Tips Μην παραβράσεις τις γαρίδες γιατί θα βγουν πολύ σκληρές! Καθώς αφαιρείς τα κεφάλια από τη σάλτσα πίεσέ τα με μια τσιμπίδα για να βγάλουν όλο το νόστιμο ζουμάκι τους

Πηγή: nostimada.gr

Μια γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε μαρινάδα για γαλοπούλα φιλέτο στο φούρνο (του Δρίσκα)  και να απογειώσετε γευστικά το λευκό κρέας. Μια μαρινάδα μπορεί να κάνει όλη την διαφορά σε ενα ψητό. Αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάζει με την σπιρτάδα των εσπεριδοειδών και την γήινη γεύση του βερμούτ. Δοκιμάστε στην και προσεγγίστε διαφορετικά την κλασική γαλοπούλα των Χριστουγέννων. Ingredients 120 μλ. βερμούτ ξηρό 120 μλ. χυμό πορτοκάλι 120 μλ. χυμό λεμόνι 120 μλ. χυμό λάιμ 5 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες 1 κρεμμύδι σε φέτες 100 γρ. μαιντανό κομμένο Method Step 1 Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ενα βάζο. Step 2 Καλύπτουμε εν μέρει την γαλοπούλα σε κομμάτια απο το προηγούμενο βράδυ. Step 3 Στραγγίζουμε απο τα υγρά και ψήνουμε ανάλογα με την συνταγή. Step 4 Η μαρινάδα για γαλοπούλα φιλέτο στο φούρνο (του Δρίσκα) είνατι έτοιμη. Tips Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάιμ με μανταρίνι για πιο γλυκό αποτέλεσμα Αυξήστε τις ποσότητες ανάλογα με το κρέας που έχετε. Αυτή η συνταγή βγάζει περίπου 150 μλ. μαρινάδα

Πηγή: nostimada.gr

Υπέροχα, αφράτα και πολύ-πολύ νόστιμα! Υλικά για 18 κομμάτια: Για τη ζύμη: ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ζυμωτό 1 ½ φακελάκι ξερή μαγιά 100 γρ βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 250 ml γάλα χλιαρό 250 ml νερό 2 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλιές ζάχαρη Για την γέμιση: 700 γρ φέτα 250 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο (έβαλα ρεγκάτο) Ρίγανη Πιπέρι Για το άλειμμα: 1 ασπράδι Φροντίζουμε να έχουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει. Ζεσταίνουμε ελαφρά γάλα και νερό. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, το βούτυρο, τα αυγά, το γάλα, το νερό, το αλάτι και την ζάχαρη, όλα δηλαδή τα υλικά της ζύμης. Ζυμώνουμε με τον γάντζο για λίγα λεπτά. Η ζύμη μας θα γίνει μαλακή και απαλή και θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Μόλις είναι έτοιμη την βάζουμε σε μπολ ελαφρά λαδωμένο, καλύπτουμε με μεμβράνη, σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 1 ώρα τουλάχιστον, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Η δική μου όπως μπορείτε να δείτε, υπερδιπλασιάστηκε! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 ο στον αέρα και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες του φούρνου. Στον πάγκο εργασίας στρώνουμε μια αρκετά μεγάλη λαδόκολλα, την αλευρώνουμε ελαφρά και αδειάζουμε επάνω την ζύμη μας. Την ζυμώνουμε ελαφρά για 1 λεπτό και την ανοίγουμε σε φύλλο 60 x 40 cm περίπου. Μπορούμε βέβαια να ανοίξουμε 2 φύλλα μικρότερου μεγέθους, αν θέλουμε μικρότερα τυρόψωμα. Μοιράζουμε στην επιφάνεια της ζύμης το τριμμένο τυρί, την φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, πιπεράκι και ρίγανη κατά βούληση. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε τη ζύμη μας σε ρολό, όχι πολύ σφιχτό, από την πιο φαρδιά πλευρά. Πιέζουμε ελαφρά να κλείσει η ένωση και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε χοντρά κομμάτια ~ εμένα μου βγήκαν 18 και ήταν αρκετά χοντρουλά! Τοποθετούμε τα τυρόψωμα στις λαμαρίνες σε μικρή απόσταση και τα αλείφουμε ελαφρά με το ασπράδι χτυπημένο με 1 κουταλιά νερό. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου και κατόπιν τα ψήνουμε στον αέρα στους 160 ο για 35-40 λεπτά, ανάλογα με τον φούρνο αλλά και με το μέγεθος των κομματιών. Αν βάλετε και τις 2 λαμαρίνες μαζί για ψήσιμο, το νου σας! Ίσως χρειαστεί στα μισά του ψησίματος να τις αλλάξετε θέση ~ εμένα συνήθως ο φούρνος ψήνει πιο γρήγορα την πάνω-πάνω λαμαρίνα. Μόλις ροδίσουν καλά, είναι έτοιμα ~ τα αποσύρουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να μισοκρυώσουν πριν τα απολαύσουμε ~ έτσι θα αποφύγετε να πάθει η γλώσσα σας έγκαυμα σαν την δική μου! J Καλή επιτυχία! Η συνταγή είναι του Β. Δρίσκα από τις Γεύσεις στη Φύση, με μικρές τροποποιήσεις για να την φέρω στα γούστα μας!

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr

Μία κλασική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 1 πακέτο (450 γρ.) φασολάκια πλατιά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ελιά) 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο Β. ΔΡΙΣΚΑΣ 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στραγγισμένο 1 αυγό 1 κουτ. σούπας κύμινο 600 γρ. πολτοποιημένες ντομάτες 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη ελαιόλαδο αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι ~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~ Σοτάρετε το κρεμμύδι και τον πολτό σκόρδου σε δυνατή φωτιά με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις μαλακώσουν, βγάλτε τα από τη φωτιά και αδειάστε τα σε ένα μπολ για να κρυώσουν. Ρίξτε στο μείγμα με το σοταρισμένο κρεμμύδι το ψωμί, τον κιμά, το αυγό, το κύμινο και αλατοπιπερώστε. Ζυμώστε το μείγμα και πλάστε τα σουτζουκάκια. Αλευρώστε τα σουτζουκάκια και τηγανίστε τα ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε τα να στραγγίσουν μέχρι να ετοιμάσετε τη σάλτσα. Βάλτε τις πολτοποιημένες ντομάτες στην κατσαρόλα, ρίξτε αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τον βασιλικό, τον πελτέ ντομάτας και 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάλτε τη κατσαρόλα στη φωτιά και όταν πάρει βράση η σάλτσα, βάλτε με προσοχή (για να μη σπάσουν) τα σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα. Προσθέστε τα φασολάκια και μαγειρέψτε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά. Αν δείτε ότι στεγνώνει η σάλτσα, προσθέστε πολύ λίγο ζεστό νερό. Πηγή - testkitchen.gr

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστοί ντοματοκεφτέδες για ένα μοναδικό συνοδευτικό. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 300 γρ. ντομάτες 250 γρ. ψίχα γαρίδας ψιλοκομμένη 1 κ.γ. ξερό δυόσμο 4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 200 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση Αλάτι Λάδι για τηγάνισμα Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης SANITAS Δοχείο τροφίμων SANITAS Για την αρωματική σκορδαλιά 2 μεγάλες βρασμένες πατάτες 5 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 5-6 κλωναράκια φρέσκος δυόσμος Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Ψιλοκόψτε τις ντομάτες, ανακατέψτε τις με το κρεμμύδι, τον ξερό και φρέσκο δυόσμο, αλατίστε τις και αφήστε τις στο σουρωτήρι για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο. Βάλτε το μείγμα με τις στραγγισμένες ντομάτες σε ένα μπολ, προσθέστε τον πελτέ, το μπέικιν, το αλεύρι, τις γαρίδες και ανακατέψτε. Ρίξτε με το κουτάλι μικρές ποσότητες από τον χυλό σε καυτό λάδι και τηγανίστε τους ντοματοκεφτέδες μέχρι να πάρουν χρώμα. Για την αρωματική σκορδαλιά Πολτοποιήστε τις πατάτες με τον πολτό σκόρδου, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού, τον φρέσκο δυόσμο και λίγο ανθό αλατιού. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία μοναδική συνταγή που θα σας καταπλήξει. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ. Φακές 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 4 πράσα 6 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού ρόδι KALAMATA PAPADIMITRIOU 100 γρ. καπνιστή πέστροφα 1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών γκαράμ μασάλα ΜΠΑΧΑΡ 1 κ.σ. τριμμένος μαραθόσπορος ΜΠΑΧΑΡ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια. Βάλτε τις φακές και τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και προσθέστε 1 ½ λίτρο νερό και 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο. Βράστε χωρίς να αλατίσετε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών γκαράμ μασάλα, 2 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού ρόδι, τον πολτό σκόρδου, αλατίστε και συνεχίστε το βράσιμο για 15 λεπτά ακόμη. Καθαρίστε και κόψτε σε πολύ λεπτές φέτες τα πράσα. Αφήστε τα σε μέτρια φωτιά με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τουλάχιστον για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίξτε μετά κουταλιές κρέμα βαλσαμικού και λίγο ανθό αλατιού. Μοιράστε την σούπα στα πιάτα, μετά μοιράστε τα καραμελωμένα πράσα, γαρνίρετε με την καπνιστή πέστροφα και πασπαλίστε με τον μαραθόσπορο. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα ρόφημα για τις απογευματινές σας εορταστικές συναντήσεις. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4 δόσεις εσπρέσο 150 ml γάλα 2 κ.γ. γλυκό πουρέ κάστανο 2 κάστανα γλασέ 100 ml. χτυπημένη κρέμα γάλακτος 1 κουτί μπισκότα κρέμας με γέμιση κακάο και φουντούκι ΒΙΟΛΑΝΤΑ Εκτέλεση Βάλτε από 1 κουταλιά πουρέ κάστανο σε κάθε φλιτζάνι. Ετοιμάστε από 2 εσπρέσο σε κάθε φλιτζάνι. Φτιάξτε αφρόγαλα και μοιράστε το στα φλιτζάνια. Γαρνίρετε με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και τα κάστανα γλασέ ψιλοκομμένα. Συνοδέψτε με μπισκότα κρέμας με γέμιση κακάο και φουντούκι. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία λαχταριστή σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 πακέτο πλεξούδες ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO 150 γρ. φέτα 5 κολοκυθάκια 250 γρ. μπρόκολο Για την σάλτσα πιπεριάς 5 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης 3 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 100 γρ. αμυγδαλόψιχα 100 ml. ελαιόλαδο 2 φωμί 2 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Κόψτε τα κολοκυθάκια σε φέτες και το μπρόκολο σε μικρότερα κομμάτια. Βράστε τα για 5 λεπτά χωρίς να τα αλατίσετε και στραγγίστε τα. Βάλτε όλα τα υλικά στον κάδο του πολυμίξερ και πολτοποιήστε τα. Βράστε τις πλεξούδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία και στραγγίστε τα. Ανακατέψτε τις πλεξούδες με την σάλτσα, τα βρασμένα λαχανικά και την φέτα και σερβίρετε. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία χορταστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ. φασόλια χάντρες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 300 γρ. αρακάς ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 αβοκάντο 500 γρ. τομάτες baby LUCIA’S FARM 2 πράσινες πιπεριές 1 κ.γ. κύμινο 4 κ.σ. κόλιαντρος ψιλοκομμένος Φρέσκος χυμός και ξύσμα από 2 λάιμ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Τορτίγιες και sour cream για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βράστε τα φασόλια χάντρες για 45 λεπτά και τον αρακά για 5 λεπτά και στραγγίστε τα. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, καθαρίστε και κόψτε το αβοκάντο σε μικρότερα κομμάτια και τις τομάτες στη μέση. Βάλτε τα όλα σε ένα μπολ, ρίξτε το κύμινο, το ξύσμα και τον χυμό λάιμ, 100ml ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και τον κόλιαντρο. Ανακατέψτε τα και σερβίρετε με sour cream και τορτίγιες κομμένες σε μικρά τρίγωνα, ελαφρά ψημένες στους 180οC για 5-6 λεπτά. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστά παιδάκια κοτόπουλου που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬ ✬✬✬ Υλικά 1 κιλό Παϊδάκια κοτόπουλου 3 κ.σ. Σόγια σος 3 κ.σ. Μέλι 3 κ.σ. Κρέμα βαλσαμικού bbq KALAMATA PAPAPDIMITRIOU 3 κ.σ. Μουστάρδα απαλή KALAMATA PAPAPDIMITRIOU Ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια 1 κ.γ. κύμινο ΜΠΑΧΑΡ 1 κ.γ. Κόλιαντρος ΜΠΑΧΑΡ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Μπύρα με θαλασσινό νερό EL BOQUERON για το σερβίρισμα Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 – 50 λεπτά. Συνοδέψτε τα με τηγανητές πατάτες και παγωμένη μπύρα με θαλασσινό νερό. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Τα σοκολατάκια αυτά λιώνουν ηδονικά στο στόμα!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Συνταγές express Όλες οι συνταγές Φτιάχνει 60 κομμάτια περίπου 600 γρ. κουβερτούρα 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 3 κ.σ. ρούμι ή λικέρ πορτοκάλι 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα Οδηγίες Σε φόρμα ή πυρέξ 20 Χ20 στρώνουμε λαδόκολλα. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων όπως έκανα εγώ στην χαμηλότερη ισχύ για περίπου 15 λεπτά. Τόσο έκανα εγώ να τη λιώσω, εσείς πράξτε ανάλογα. Ανακατεύω στη σοκολάτα πρώτα το ζαχαρούχο, μετά το ρούμι και τέλος τα καρύδια. Το μείγμα το ρίχνω στο πυρέξ και στρώνω την επιφάνειά του. Το αφήνω να κρυώσει και μετά το κόβω σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Για να μην μας ξεραθούν, τα καλύπτουμε με μεμβράνη και τα διατηρούμε κάποιες μέρες εκτός ψυγείου. Λίγα μυστικά ακόμα Μια συνταγή του Δρίσκα που μου άρεσε πολύ και τη μοιράζομαι μαζί σας, γιατί είναι πολύ γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη.

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία