banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Υλικά 1 κουτί μπισκότα τύπου digestive των 250 γραμαρίων. 50 γρ. βούτυρο 2 ζαχαρούχα γάλατα 3-4 μπανάνες Για τη σαντιγύ 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη Εκτέλεση

Πηγή: greekmasa.gr

Η συνταγή για μπριάμ Άκης Πετρετζίκης είναι πεντανόστιμη και περιέχει λαχανικά με μπεσαμέλ, ένα πιάτο ιδανικό για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους! Ingredients 1 γλυκοπατάτα κομμένη 1 μελιτζάνα κομμένη 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κολοκύθι ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 5 κλωναράκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 400 γρ. ντομάτα κονσέρβα Λίγο ελαιόλαδο 100 γρ αλεύρι 100 γρ βούτυρο 1 λίτρο γάλα 2 αυγά 2 κύβοι κοτόπουλο 1 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδο 200 γρ τυρί τριμμένο Αλάτι- πιπέρι Method Step 1 Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι Step 2 Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο Step 3 Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε για 5 λεπτά Step 4 Στο τέλος προσθέτουμε και το θυμάρι Step 5 Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο Step 6 Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς Step 7 Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα και το μοσχοκάρυδο Step 8 Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τριμμένο τυρί Step 9 Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας, αλάτι και πιπέρι Step 10 Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα ταψί και από πάνω τη μπεσαμέλ Step 11 Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά Step 12 Το μπριάμ Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμο! Tips Μπορείς να μην τσιγαρίσεις τα λαχανικά για να βγει πιο ελαφρύ το φαγητό!

Πηγή: nostimada.gr

ΥΛΙΚΑ

0,5 κλ κολοκύθα
2 κρεμμύδια
1 πράσσο
2 σκελίδες σκόρδο
θυμάρι
νερό ή ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
προαιρετικά κρέμα γάλακτος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ιδρώνουμε καλά τα κρεμμύδια, πράσσο, σκόρδο και θυμάρι μέχρι που να καραμελώσουν. Προσθέτουμε την κολοκύθα κομμένη σε κύβους και σωτάρουμε για λίγη ώρα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε νερό ή ζωμό μέχρι να καλύψει τελείως την κολοκύθα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει τελείως. Αποσύρουμε από την φωτιά. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός και ελέγχουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Πηγή: megatv.com/cook

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Ρόδι περισσοτερα Πως λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα Σοκολάτα: Μύθοι και Αλήθειες περισσοτερα E-shop AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Η διατροφή του Άκη Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Διεθνή Αγγλία Αμερική Ανατολή Γαλλία Ιταλία περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Ρόδι περισσοτερα Πως λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα Σοκολάτα: Μύθοι και Αλήθειες περισσοτερα E-shop Ευ Ζην / Σάλτσες και Μαρινάδες Πικάντικο ντιπ με καρότο 30 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης 12 Μερίδες 1 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Ντιπ & Σαλάτες Χριστούγεννα Επίσημο δείπνο Άγιος Βαλεντίνος Συστατικά 600 γρ. καρότα, καθαρισμένα, κομμένα σε ροδέλες ½ κ.γ. μπούκοβο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες 2 κ.γ. garam masala 80 ml κρύο νερό 1 κ.σ. μέλι χυμός από 1 λάιμ ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο σε σκόνη 2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ° C στον αέρα. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα καρότα με το μπούκοβο και το ελαιόλαδο, μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά. Μετά τα 15 λεπτά προσθέτουμε τις 4 σκελίδες σκόρδο, το garam masala ανακατεύουμε καλά και ξανά ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά. Ελέγχουμε αν τα καρότα έχουν μαλακώσει αλλιώς συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5-10 λεπτά ακόμα. Μεταφέρουμε τα καρότα στο μούλτι, πιέζουμε τα σκόρδα να βγάλουν τον πουρέ τους και τον αδειάζουμε και αυτόν στο μούλτι. Προσθέτουμε το νερό, το μέλι , τον χυμό απο το λάιμ, το τζίντζερ και αλέθουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν πουρές που να έχει μια λεία υφή. Αδειάζουμε σε ένα μπόλ, αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Πηγή: akispetretzikis.com

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Η διατροφή του Άκη Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Ρύζι, Ριζότο, Κριθαράκι & Πατάτες Ριζότο με κοτόπουλο Διατροφή χωρίς γλουτένη Αποκλείει φαγητά που περιέχουν γλουτένη, όπως σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και παράγωγά τους. Διατροφή χωρίς αυγά Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει κάποια αλλεργία στη συγκεκριμένη τροφή. Διατροφή χωρίς ξηρούς καρπούς Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. 5' Χρόνος Εκτέλεσης 13' Χρόνος Ψησίματος 4-6 Μερίδες 2 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Κοτόπουλο Ρύζι, Ριζότο, Κριθαράκι Κυρίως Γεύμα Ιταλία Χωρίς γλουτένη Γρήγορα πιάτα Συστατικά 1 κρεμμύδι 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. ρύζι 150 γρ. λευκό κρασί 1 κύβο κότας 1,5 λίτρο νερό 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. κάρι ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 80 γρ. βούτυρο δεντρολίβανο 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Για το σερβίρισμα θυμάρι δεντρολίβανο φέτες από λεμόνι πιπέρι Μέθοδος Εκτέλεσης Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, 1 κ.σ. θυμάρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ρύζι και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά για να θωρακιστεί το ρύζι και να μην λασπώσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο, προσθέτουμε τον κύβο, 100 γρ. νερό και ανακατεύουμε. Μόλις απορροφηθεί η πρώτη δόση από το νερό προσθέτουμε άλλα 100 γρ. νερό. Παράλληλα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε στο τηγάνι 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα κομμάτια από το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, το μπούκοβο, το κάρι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει καλό χρώμα. Προσθέτουμε 100 γρ. νερό στο τηγάνι ανακατεύουμε και μεταφέρουμε όλα τα υλικά από τηγάνι στην κατσαρόλα με το ρύζι. Βάζουμε τον χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι Προσθέτουμε σε δόσεις το υπόλοιπο νερό, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι και γίνει al dente. Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε το βούτυρο, 1 κ.σ. θυμάρι, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε με μία κουτάλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με επιπλέον θυμάρι, δεντρολίβανο, φέτες από λεμόνι και πιπέρι.

Πηγή: akispetretzikis.com

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Η διατροφή του Άκη Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Διεθνή Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Τηγανόψωμο με φέτα Χορτοφαγική διατροφή Διατροφή βασισμένη σε δημητριακά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, λαχανικά, φρούτα και παράγωγα ζωικών τροφών όπως μέλι και αυγά. Αποκλείει τροφές όπως το κρέας, το ψάρι, τα μαλάκια. Διατροφή χωρίς αυγά Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει κάποια αλλεργία στη συγκεκριμένη τροφή. Διατροφή χωρίς ξηρούς καρπούς Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. 15' Χρόνος Εκτέλεσης 60 λεπτά Χρόνος Αναμονής 60' Χρόνος Ψησίματος 10 Μερίδες 1 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Τυρί Ορεκτικά Κυρίως Γεύμα Χορτοφαγικά Συστατικά Για το ζυμάρι 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ ξίδι 8 γρ. ξερή μαγιά 2 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι πιπέρι 300 γρ. νερό χλιαρό Για τη γέμιση 500 γρ. τυρί φέτα σκληρή 2 κ.σ θυμάρι φρέσκο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για το σερβίρισμα μέλι φρέσκο θυμάρι Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το ξίδι, τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και εύπλαστο ζυμάρι. Αν δεν θέλουμε να λερώσουμε τα χέρια μας βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με τον γάντζο μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Λαδώνουμε ελαφρά ένα μπολ και βάζουμε το ζυμάρι μας. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σε ένα μπολ σπάμε τη φέτα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη. Χωρίζουμε το ζυμαράκι στα 10 και πλάθουμε σε μπαλάκι. Αλευρώνουμε τον πάγκο εργασίας μας και ανοίγουμε το πρώτο μπαλάκι σε έναν κύκλο διαμέτρου 18-20 εκ. Ρίχνουμε το 1/10 της γέμισης στο κέντρο του κύκλου αφήνοντας κενό 2 εκ. από τις άκρες. Βρέχουμε ελαφρά τις άκρες και τις τυλίγουμε προς το κέντρο του κύκλου δημιουργώντας έναν μικρότερο κύκλο. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα ζυμαράκια. Ζεσταίνουμε λίγο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τα ζυμαράκια που φτιάξαμε για 2-3 λεπτά κάθε πλευρά. Σερβίρουμε σκέτα ή με μέλι. Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Η διατροφή του Άκη Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Διεθνή Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Τελικά, τι διαφορά έχει το πλιγούρι από το κουσκούς; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά Νιόκι με ρικότα και ελαφριά σάλτσα ντομάτας Χορτοφαγική διατροφή Διατροφή βασισμένη σε δημητριακά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, λαχανικά, φρούτα και παράγωγα ζωικών τροφών όπως μέλι και αυγά. Αποκλείει τροφές όπως το κρέας, το ψάρι, τα μαλάκια. Διατροφή χωρίς ξηρούς καρπούς Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. 20' Χρόνος Εκτέλεσης 8 ώρες Χρόνος Αναμονής 10' Χρόνος Ψησίματος 4 Μερίδες 3 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Ζυμαρικά Κυρίως Γεύμα Επίσημο δείπνο Χορτοφαγικά Γρήγορα πιάτα Συστατικά Για τη ζύμη 450 γρ. ρικότα από πλήρες γάλα (400 γρ. στραγγισμένη) 1 μεγάλο αυγό 70 γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα, τριμμένα ½ κ.γ. αλάτι 90-120 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. + επιπλέον για τον πάγκο Για τη σάλτσα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 600 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 πρέζες ζάχαρη 1 πρέζα μπούκοβο + επιπλέον για το σερβίρισμα ξύσμα από 1 λεμόνι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) (μισό στη σάλτσα μισό στο σερβίρισμα) μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ. πιπέρι Μέθοδος Εκτέλεσης Για τη ζύμη Βάζουμε τη ρικότα σε ένα σουρωτήρι και την αφήνουμε να στραγγίξει μέσα στο ψυγείο για μία νύχτα. Την επομένη, τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με το αυγό, το κεφαλοτύρι ή τη γραβιέρα, το αλάτι και τα 90 γρ. αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Μετά από 20 λεπτά, ελέγχουμε τη ζύμη: θα πρέπει να κολλάει λίγο, αλλά αν κολλάει σαν τσίχλα στα δάχτυλά μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι, κουταλιά-κουταλιά. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά. Για τη σάλτσα Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και όταν κάψει καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα (5-7 λεπτά). Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό. Σβήνουμε με την ντομάτα κονκασέ, την οποία αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μπούκοβο, το μισό ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για άλλα 25 λεπτά ή μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γίνει βελούδινη. Για τα νιόκι Σε μια κατσαρόλα βάζουμε καλά αλατισμένο νερό να βράζει. Αλευρώνουμε τον πάγκο και τα χέρια μας, παίρνουμε ζύμη όσο μια μπάλα του τένις και την ανοίγουμε σε ένα κορδόνι πάχους 1 εκ. Με ένα μαχαίρι κόβουμε νιόκι μήκους 1,5 εκ.-2 εκ. Συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ζύμη. Βάζουμε τα νιόκι σε ένα σουρωτήρι και τα κουνάμε ώστε να φύγει το επιπλέον αλεύρι. Μεταφέρουμε τα μισά νιόκι στην κατσαρόλα με το καυτό νερό και τα ανακατεύουμε. Αφήνουμε να ανέβουν στην επιφάνεια και τα βράζουμε για ακόμη 2 λεπτά. Τα αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα νιόκι. Ανακατεύουμε τα νιόκι με τη σάλτσα και σερβίρουμε με επιπλέον μπούκοβο, μαϊντανό και το υπόλοιπο ξύσμα λεμονιού.

Πηγή: akispetretzikis.com

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Πόσο καλά γνωρίζεις το ταρτάρ; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Η διατροφή του Άκη Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Διεθνή Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Σπαράγγια περισσοτερα Πώς φτιάχνουμε εντυπωσιακή τυλιχτή ομελέτα περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Πόσο καλά γνωρίζεις το ταρτάρ; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Ροφήματα Smoothie με κεράσια και παντζάρια Χορτοφαγική διατροφή Διατροφή βασισμένη σε δημητριακά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, λαχανικά, φρούτα και παράγωγα ζωικών τροφών όπως μέλι και αυγά. Αποκλείει τροφές όπως το κρέας, το ψάρι, τα μαλάκια. Διατροφή χωρίς γλουτένη Αποκλείει φαγητά που περιέχουν γλουτένη, όπως σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και παράγωγά τους. Διατροφή χωρίς αυγά Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει κάποια αλλεργία στη συγκεκριμένη τροφή. 10' Χρόνος Εκτέλεσης 2 Μερίδες 1 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Πρωινά Οικονομικά Χωρίς γλουτένη Χορτοφαγικά Νηστίσιμα Διαιτητικά Γρήγορα πιάτα Πιάτα για φοιτητές Ροφήματα & ποτά Αθλητική διατροφή Συστατικά 100 γρ. παντζάρι, βρασμένο και καθαρισμένο 100 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσια 250 γρ. γάλα ελαφρύ ή αμυγδάλου 1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου 1 πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά) πάγο Μέθοδος Εκτέλεσης Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: akispetretzikis.com

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Κεράσια περισσοτερα Πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Μπορείς, από την κουζίνα σου, να σώσεις τον πλανήτη; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Διεθνή Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Διεθνή Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Κεράσια περισσοτερα Πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Μπορείς, από την κουζίνα σου, να σώσεις τον πλανήτη; περισσοτερα 12 συμβουλές για να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια Ψητός ξιφίας με λαχανικά Διατροφή χωρίς γλουτένη Αποκλείει φαγητά που περιέχουν γλουτένη, όπως σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και παράγωγά τους. Διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά Αποκλείει τροφές όπως το γάλα, το γιαούρτι, το τυρί και τα παράγωγά τους. Διατροφή χωρίς αυγά Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει κάποια αλλεργία στη συγκεκριμένη τροφή. Διατροφή χωρίς ξηρούς καρπούς Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. 15' Χρόνος Εκτέλεσης 30' Χρόνος Ψησίματος 4 Μερίδες 1 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Ψάρια Κυρίως Γεύμα Χωρίς γλουτένη Χωρίς γαλακτοκομικά Γρήγορα πιάτα Πιάτα για φοιτητές Συστατικά 100 γρ. ελαιόλαδο 1 γλυκοπατάτα 1 μελιτζάνα ½ μπρόκολο αλάτι πιπέρι 200 γρ. νερό 4 φέτες ξιφία (περίπου 180-200 γρ. η καθε μία) 50 γρ. λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ο C στον αέρα. Ξεφλουδίζουμε τη γλυκοπατάτα και την κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Βάζουμε τις φέτες σε ένα μπολ. Κόβουμε και τη μελιτζάνα σε φέτες πάχους 1 εκ. και βάζουμε τις φέτες στο μπολ. Κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και το βάζουμε και αυτό στο μπολ. Ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά τα λαχανικά. Στοιχίζουμε εναλλάξ τις φέτες της γλυκοπατάτας και της μελιτζάνας μέσα σε ένα ταψί 25x35 εκ. Βάζουμε στα κενά τα μπουκετάκια του μπρόκολου. Ρίχνουμε το νερό και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά τα λαχανικά. Παράλληλα αλείφουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο τις φέτες του ξιφία και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις φέτες του ξιφία 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και απλώνουμε τις φέτες του ξιφία πάνω από τα λαχανικά. Βάζουμε πάλι στον φούρνο και ψήνουμε για άλλα 8-10 λεπτά μέχρι να ψηθεί ο ξιφίας (εξαρτάται από το πάχος της φέτας). Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε με τις ψιλοκομμένες λιαστές τομάτες και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή: akispetretzikis.com

ΥΛΙΚΑ2 μικρά αγγούρια χωρίς σπόρους ξεφλουδισμένα2 καρδιές μαρουλιών, καθαρισμένες3 ντομάτες, κομμένες στη μέση και χωρίς σπόρια2 αβοκάντο ώριμα½ κ.γ. ζάχαρη¼ της κούπας κομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού1 κονσέρβα φασόλια, σουρωμένα και ξεπλυμμέναχυμό από 1 λεμόνι4 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα βαθύ μπολ βάζουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο, χυμό από 1 λεμόνι, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κοκούτσι και βγάζουμε τη σάρκα τους με ένα κουτάλι. Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ.Τα αγγούρια τα κόβουμε σε μικρές κάθετες φέτες και τις βάζουμε και αυτές στο μπολ.Αν έχουν πολλά σπόρια μπορούμε να τα αφαιρέσουμε πριν τα κόψουμε σε φέτες με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού.Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους 1 εκ. και τις βάζουμε και αυτές στο μπολ.Προσθέτουμε και τις χοντροκομμένες καρδιές μαρουλιού, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα φασόλια κονσέρβας.Ανακατεύουμε καλά χωρίς να πατάμε τα λαχανικά.Αλατοπιπερώνουμε αν χρειάζεται, και προσθέτουμε επιπλέον λεμόνι και ελαιόλαδο… Tip: Είναι απαραίτητο τα αβοκάντο να είναι ώριμα γιατί αλλιώς δεν θα έχουν γεύση! Πηγή: akispetretzikis.com Λευκαντική κρέμα νυκτός. Απαλαγείτε από πανάδες και δυσχρωμίες! Tags: ΑBOKANTO, σαλάτες

Πηγή: omanoclock.gr

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Κεράσια περισσοτερα Πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Δες το παγωτό… αλλιώς! περισσοτερα Γνωρίστε τις φράουλες και τις θρεπτικές τους ιδιότητες!!! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια AKIS PETRETZIKIS .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} Διαβάζοντας το akispetretzikis.com αποδέχεστε τη χρήση cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Πληροφορίες www.burgerap.com www.kitchenlabcafe.com EN GR FOLLOW .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} .st0{fill:none;} .st1{fill:none;stroke:#29363B;stroke-linecap:round;stroke-miterlimit:10;} .st2{fill:#FFFFFF;} .st3{fill:#A88061;} .st4{fill:#29363B;} .st5{fill:#F8F8F8;} .st6{fill:none;stroke:#29363B;stroke-miterlimit:10;} .st7{fill:#F4837D;} ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ Συνταγές Νέες Συνταγές Top Rated Συνταγές μελών Διεθνή Κατηγορίες Συνταγών Αλμυρές Πίτες & Τάρτες Γλυκά Γλυκά Κουταλιού & Μαρμελάδες Γλυκές Πίτες & Τάρτες Ζυμαρικά περισσοτερα Βασικό Συστατικό Αρνί Αυγά Γαλοπούλα Ζυμαρικά Θαλασσινά περισσοτερα Είδος Γεύματος Γλυκά Κυρίως Γεύμα Ντιπ & Σαλάτες Οικονομικά Ορεκτικά περισσοτερα Ευ Ζην Αλμυρά Γλυκά Ζυμαρικά Θαλασσινά και Ψάρια Kέικ και Μπισκότα περισσοτερα Ειδική Δίαιτα Αθλητική διατροφή Διαιτητικά Νηστίσιμα Χορτοφαγικά Χωρίς γαλακτοκομικά περισσοτερα Γιορτινά Πάσχα BBQ Παιδικά γενέθλια Επίσημο δείπνο Χριστούγεννα περισσοτερα Η διατροφή του Άκη 90kg/185cm 80kg/175cm 70kg/165cm περισσοτερα Videos Νέα Videos Top Rated Videos Kitchen Lab TV #askAkis Taste The Day Η διατροφή του Άκη Drinks Lab Μόνο Χέρια Tips Cooking with friends Live Διεθνή Kitchen Lab Γλυκά Θαλασσινά-Ψάρια Κρέας Κυρίως Γεύμα Ορεκτικά Παραδοσιακές συνταγές Πάσχα Σάλτσες-Μαρινάδες Σνακ Χριστούγεννα Ψωμιά - Ζύμες Brunch Vegetarian Ο Chef Bio Περιοδικά Εκδόσεις Kitchen Lab Κitchen Lab Cafe Bistro Burger AP Piece of cake περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές μήκους Μετατροπές θερμοκρασίας Γενικές μετατροπές Κεράσια περισσοτερα Πώς λιώνουμε σοκολάτα σε μπεν μαρί περισσοτερα Blog Yummy News Ευ Ζην Ημερολόγιο Δες το παγωτό… αλλιώς! περισσοτερα Γνωρίστε τις φράουλες και τις θρεπτικές τους ιδιότητες!!! περισσοτερα E-shop Σεμινάρια Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα Ελαφρύ κοτόπουλο φούρνου Διατροφή χωρίς γλουτένη Αποκλείει φαγητά που περιέχουν γλουτένη, όπως σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και παράγωγά τους. Διατροφή χωρίς αυγά Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει κάποια αλλεργία στη συγκεκριμένη τροφή. Διατροφή χωρίς ξηρούς καρπούς Ακολουθείται συνήθως όταν υπάρχει αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. 15' Χρόνος Εκτέλεσης 20' Χρόνος Ψησίματος 4 Μερίδες 1 Βαθμός Δυσκολίας Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου Πρέπει να συνδεθείτε Κοτόπουλο Κυρίως Γεύμα Οικονομικά Γρήγορα πιάτα Πιάτα για φοιτητές Συστατικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 ντομάτες 2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος + έξτρα για το σερβίρισμα 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα + έξτρα για το σερβίρισμα 300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ο C στον αέρα. Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα μπολ . Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε σε δύο δόσεις τα φιλέτα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσουν. Αφαιρούμε από το τηγάνι και μεταφέρουμε σε ένα ταψί 25x35 εκ. Κάνουμε την ίδια διαδικασία για τα άλλα δύο φιλέτα. Τρίβουμε τις δύο ντομάτες στον τρίφτη μέσα σε ένα μπόλ και την τρίτη ντομάτα την κόβουμε σε κυβάκια αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια της. Τα σπόρια της τρίτης τομάτας τα προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τις άλλες δύο τομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις τριμμένες ντομάτες πάνω από τα φιλέτα. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν τα φιλέτα. Αφαιρούμε από τον φούρνο και τα σερβίρουμε ζεστά με ψιλοκομμένο μαϊντανό και θυμάρι.

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία