λικερ ροδι βεφα αλεξιαδου | γλυκα με μπισκοτα | μηλοπιτακια ευκολα και γρηγορα | σπαλα χοιρινη συνταγες | δρισκας μηλοπιτα συνταγη | σιροπιαστα ταψιου κανταιφι | μηλόπιτα αναποδογυριστή
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

...ένα πιάτο γεμάτο υγεία και αρώματα Καλησπέρα! Καιρό τώρα, από τότε που κέρδισα στη κλήρωση το βιβλίο "Εδώδιμα 64", του Δ. Σκαρμούτσου, δωράκι της αγαπημένης blogοφίλης manousina, ήθελα να ετοιμάσω ένα τουλάχιστον από τα πιάτα του για να την ευχαριστήσω. Πάντα όμως, κάτι τύχαινε και τελικά όλο το ανέβαλλα...κάνοντας να περάσει αρκετός καιρός. Να όμως που έφτασε η ώρα... τελικά, για τα πάντα υπάρχει ένα σωστό timing. Έτσι έφτιαξα τα φασολάκια που ήθελα από το συγκεκριμένο βιβλίο τιμώντας την καλή μου μπλογκοφίλη manousina και την αδερφούλα της Λένια αλλά και το δώρο τους. Σας δίνω αμέσως τη συνταγή, που όμως εγώ "πείραξα" λιγάκι προσθέτοντας κρεμμύδι και μανιτάρια, όχι γιατί δεν ήταν νόστιμα έτσι αλλά για να το "φτιάξω" όπως το ήθελα. ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 1 κιλό φασολάκια κατεψυγμένα (ή φρέσκα) στρογγυλά 450 γρ. φρέσκες ώριμες ντομάτες 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 450 γρ. μανιτάρια κατεψυγμένα σε φέτες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 2 κ.γλ. τριμμένο κύμινο 2 κ.γλ. τριμμένο κόλιανδρο 1/4 κ.γλ. πιπέρι καγιέν 3/4 φλ. καρυδόψιχα χονδροκομμένη 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης σε ροδέλες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Βράζουμε τα φασολάκια σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που να τα σκεπάζει για 10-15 λεπτά, ώστε να μείνουν τραγανά. Μόλις τελειώσει το βράσιμο, ρίχνουμε το ζεστό νερό και γεμίζουμε τη κατσαρόλα με κρύο νερό και το χύνουμε κι αυτό. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα και τα αφήνουμε στην άκρη. Πολτοποιούμε τις ντομάτες στο multi. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 5-6 λεπτά. Μετά, προσθέτουμε και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σοταριστούν για άλλα 5 λεπτά μέχρι να μαραθεί και το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνεχώς και προσέχοντας να μην καούμε γιατί τα μανιτάρια "πηδούν" προσπαθώντας να "δραπετεύσουν" από το τηγάνι (είναι καλύτερα να σκεπάσουμε το τηγάνι με την ειδική σίτα για να είμαστε ασφαλείς). Μόλις ετοιμαστούν τα προσθέτουμε στα φασολάκια και τα αφήνουμε πάλι στην άκρη. Βάζουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο, τα τριμμένα μπαχαρικά και την καρυδόψιχα. Σοτάρουμε ανακατεύοντας, μέχρι να σκορπίσουν το άρωμά τους στην κουζίνα μας. Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες, τις πιπεριές και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να αναμειχθούν και να ζεσταθούν όλα τα υλικά. Μόλις ετοιμαστούν, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε καλά για μια τελευταία φορά. Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα φασολάκια με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε με 2 κουτάλια, προσεκτικά για να μην λιώσουν τα φασολάκια. Σερβίρουμε, εάν θέλουμε (εγώ δεν το έκανα) με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου ή μαϊντανού και απολαμβάνουμε ένα καταπληκτικό και γεμάτο άρωμα πιάτο. Ευχαριστώ manousina!!!

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Μία εύκολη ζύμη για την πίτσα σας Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ αλάτι 1 φλιτζάνι νερό 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Ανακατεύουμε όλα τα στερεά μαζί και προσθέτουμε τα υγρά. Ζυμώνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία και ελαστική. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα αρωματικό ντιπ που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 170 γρ φέτα 70 γρ φιστίκια Αιγίνης 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα) χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό. Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Δροσερή σαλάτα ζυμαρικών που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 - 3 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 20΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κούπα ζυμαρικά Farfalle ή κοφτό μακαρονάκι ¼ κούπας μαγιονέζα 2 κ.σ. χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμένο ½ κ. γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη ¼ κούπας καπνιστό σολομό 56 γρ κατσικίσιο τυρί 3 λεπτές φέτες από λεμόνι, κομμένες σε λεπτές λωρίδες Θαλασσινό αλάτι 1 κούπα σπανάκι, χοντροκομμένο (προαιρετικά) Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, βάζουμε ζυμαρικά και τα βράζουμε αλ ντέντε. Τα σουρώνουμε καλά και ξεπλένουμε με κρύο τρεχούμενο νερό μέχρι να κρυώσουν καλά. Σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στο μπολ τα ζυμαρικά, το σολομό, το κατσικίσιο τυρί, τις φέτες λεμονιού και το σπανάκι (προαιρετικά). Ανακατεύουμε να πάει παντού το ντρέσινγκ και προσθέτουμε θαλασσινό αλάτι. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα γευστικό ρύζι στο τραπέζι σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 3 φλ. καστανό ρύζι basmati για εξωτικές συνταγές 3 κ.σ. σόγια σως ½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη ¼ κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κρεμμύδι, κομμένο 2 καρότα, ξεφλουδισμένα και τριμμένα ½ φλ. καλαμπόκι, κατεψυγμένο ½ φλ. αρακά, κατεψυγμένο (προαιρετικά) 2 φλ. ανανά, φρέσκο ή κονσέρβας, κομμένο ½ φλ. ζαμπόν, κομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το καστανό ρύζι basmati για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σόγια, το τζίντζερ και το αλάτι. Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι ή ένα wok. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρότα, το καλαμπόκι και τον αρακά (προαιρετικά). Τα τσιγαρίζουμε για άλλα 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια, για να μην μας κολλήσουν. Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, τον ανανά, το ζαμπόν, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη σάλτσα σόγιας. Τα μαγειρεύουμε όλα μαζί για άλλα 2 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία καταπληκτική πρόταση για το ψαρονέφρι σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά ¼ κούπας σάλτσα σόγιας ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 4 φιλέτα ψαρονέφρι 230 γρ ανανά, φρέσκο ή κονσέρβα 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 250 γρ ρύζι καστανό ή λευκό μια πρέζα χοντρό αλάτι λίγο βούτυρο Εκτέλεση Σε μια σακούλα τροφίμων, βάζουμε τη σόγια, το πιπέρι και τα φιλέτα. Μαλάζουμε τα φιλέτα, ώστε να πάει η σάλτσα παντού και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 7 λεπτά, γυρνώντας τη σακούλα συχνά. Όσο μαρινάρεται το κρέας, ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, βάζοντας λίγο βούτυρο. Βάζουμε τον ανανά και τα κρεμμυδάκια στο τηγάνι και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον ανανά, ανακατεύουμε και τα κρατάμε ζεστά. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο με λίγο βούτυρο και ψήνουμε τα φιλέτα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε το κρέας μαζί με το ρύζι. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Γευστική συνταγή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 1 μπολ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 5΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 60 γρ. τόφου ½ κούπα γιαούρτι ½ μπανάνα ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ½ κούπα χοντροκομμένα κομμάτια ανανά, παγωμένα ½ κούπα σμέουρα, παγωμένα ½ κούπα χοντροκομμένα κομμάτια μάνγκο, παγωμένα 2 κ.σ. καρύδια ή γκρανόλα 1 κ.σ. νιφάδες καρύδας Φέτες μπανάνας για γαρνίρισμα Εκτέλεση Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ το τόφου, το γιαούρτι, την μπανάνα και τη βανίλια. Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ανακατευτούν πολύ καλά. Προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι το μείγμα να είναι λείο και πηχτό. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ατομικό μπολ και γαρνίρετε με τις φέτες μπανάνας. Μπορείτε να γαρνίρετε και με ότι άλλο φρούτo επιθυμείτε. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστή σούπα για όλες τις ώρες. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 60΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 500 γρ. ντομάτες σε κύβους + 150 γρ. λιαστές, μουσκεμένες 150 γρ. μανιτάρια 50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες τα φύλλα από 1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένα 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί 3 κουτ. σούπας ξύδι 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό αλάτι, πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη και 1 πιπερίτσα καυτερή (αν θέλουμε) 60 ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε 2 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τις μισές λιαστές ντομάτες για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τις φρέσκες ντομάτες, 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό, το ξύδι, το κρασί και τον μισό βασιλικό. Αλατοπιπερώνουμε, προσ­θέ­του­με τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Πολτοποιούμε το μίγμα στο μπλέντερ, προσθέτοντας 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, και διορθώνουμε το αλάτι. Ψιλοκόβουμε τις υπόλοιπες λιαστές τομάτες, τις ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τις χτυπάμε με το σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο βασιλικό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σούπα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα με μια γερή κουταλιά της σούπας μίγμα γιαουρτιού - λιαστής τομάτας και ελάχιστο λάδι. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστές κοτομπουκιές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 500 γρ στήθος κοτόπουλο 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αβγά, χτυπημένα 300 γρ ψίχουλα ή τριμμένη φρυγανιά ελαιόλαδο μουστάρδα, για σερβίρισμα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε μεγάλα κομμάτια. Περνάμε το κοτόπουλο από το αλεύρι, μετά από τα αβγά και τέλος από τα ψίχουλα. Βουρτσίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15-20 λεπτά, γυρνώντας τις κοτομπουκιές μας στη μέση του χρόνου. Σερβίρουμε με τη συνοδεία μουστάρδας. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Καταπληκτική σαλάτα που μπορείτε να την φάτε και σαν κυρίως γεύμα. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρια, κομμένη 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες 1/4 φλ ελαιόλαδο 2 κ.σ. κόκκινο ξύδι 2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου 540 γρ ρεβίθια, μαγειρεμένα 4 φλ ρόκα 1 αγγούρι, κομμένο σε φέτες 170γρ τόνος σε ελαιόλαδο, σουρωμένος αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ξύδι και το σιρόπι σφενδάμου και μαγειρεύουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τα ρεβίθια και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο. Μοιράζουμε τη ρόκα και το αγγούρι σε 4 πιάτα. Από πάνω προσθέτουμε τα ρεβίθια και τα κομμάτια τόνου. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Τα λόγια είναι περιττά, απλά δοκιμάστε το. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα εβαπορέ 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας θρυμματισμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν χονδρή σκόνη 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 4 κουτ. σούπας τυρί κρέμα 4 ώριμες μπανάνες κακάο σε σκόνη Εκτέλεση Βάζουμε το κουτί με το ζαχαρούχο γάλα μέσα στην κατσαρόλα, χωρίς να το ανοίξουμε φροντίζοντας το νερό να το καλύπτει τελείως. Το σιγοβράζουμε για 2 ώρες, συμπληρώνοντας με νερό όποτε χρειαστεί, ώστε το κουτί να μένει πάντα καλυμμένο. Στο διάστημα αυτό το ζαχαρούχο γάλα θα πήξει και θα αποκτήσει την υφή και το χρώμα της καραμέλας. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε σε ένα μπολ τα θρυμματισμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια τα απλώνουμε σε μια βουτυρωμένη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 45 λεπτά μέχρι να σφίξει καλά. Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Συναρμολόγηση Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Βγάζουμε την φόρμα από το ψυγείο και στρώνουμε τις φέτες μπανάνας στην κρύα βάση, καλύπτοντάς την τελείως. Ανοίγουμε το κουτί με το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και το απλώνουμε επάνω στις φέτες μπανάνες, ισιώνοντας την επιφάνεια με μια σπάτουλα. Από πάνω αδειάζουμε το μείγμα της σαντιγί . Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι η κρέμα να κρυώσει και να σφίξει. Λίγο πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το κακάο. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Γευστικά μπουτάκια που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4 μπουτάκια κοτόπουλο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 1 ντομάτα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Για το πέστο 1 μάτσο βασιλικό 1 μάτσο ρίγανη 1 χούφτα αμύγδαλα ανάλατα, χωρίς τη φλούδα 4 κουταλιά της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ γιαούρτι λίγο αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το πέστο και τα πολτοποιούμε. Κρατάμε 2 κουταλιές από το μίγμα για το σερβίρισμα. Βουτάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου στο πέστο και τα τρίβουμε για να πάει παντού και να ποτίσει τη σάρκα τους. Τα αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον μισή ώρα. Κόβουμε τα λαχανικά σε κομμάτια . Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε τα μπουτάκια πάνω στα λαχανικά, περιχύνουμε με το πέστο όπου μαρινάραμε το κοτόπουλο και με ένα φλιτζάνι νερό. Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε τα μπουτάκια περιχύνοντάς τα με λίγο από το φρέσκο πέστο. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία