κεικ χωρις βουτυρο | τουρντες πγωτο | συνταγη για τουρτα μους λεμονι | sintagi gia krouasan vputirou | καλοκαιρινο δροσιστικο γλυκο | μανιταρια σουπα βεφα | μείγμα για κρουστα κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΥΛΙΚΑ 1000 γρ. σπανάκι φρέσκο Αλάτι κατά βούληση 350 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο 150 γρ. μανούρι θρυμματισμένο 30 ml. ελαιόλαδο 5 πράσα το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα 250 γρ. καπνιστό σολωμό ψιλοκομμένος 2 αυγά 200 ml. γάλα Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση Χρόνος Προετοιμασίας 60 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη Αριθμός ατόμων 4 άτομα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.

Ζεματίζουμε το σπανάκι για 2-3 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο βραστό νερό. Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε στο μπολ το ανθότυρο και το μανούρι και ανακατεύουμε.

Σε ένα τηγάνι με καυτό ελαιόλαδο σοτάρουμε για 5-6 λεπτά τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια έως ότου μαλακώσουν και ροδίσουν. Τα προσθέτουμε στο μπολ με το σπανάκι και τα τυριά.

Προσθέτουμε το σολωμό και τα αυγά με το γάλα. Ρίχνουμε αλάτι αν χρειάζεται, πολύ φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα μεγάλο στρογγυλό πυρέξ ή σε ατομικά αφού πρώτα τα έχουμε λαδώσει. Ψήνουμε για 40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το σουφλέ και ροδίσει η κρούστα του. Το σερβίρουμε ζεστό.

Πηγή: cookbox.gr

Μία εύκολη ζύμη για την πίτσα σας Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ αλάτι 1 φλιτζάνι νερό 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Ανακατεύουμε όλα τα στερεά μαζί και προσθέτουμε τα υγρά. Ζυμώνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία και ελαστική. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Δροσιστική σαλάτα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για τη σάλτσα 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί 1 ½ κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο ½ κούπα γιαούρτι πλήρες ¼ κούπας + 1 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο Χοντρό αλάτι Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για τη σαλάτα 1 μαρούλι 1 μεγάλο αγγούρι 1 κούπα ρόκα ¾ κούπας καρύδια, καβουρδισμένα + 2-3 κ.σ. για γαρνίρισμα 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος 1 κ.σ. φρέσκια μέντα, ψιλοκομμένη 1 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος Χοντρό αλάτι Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο ¼ κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, πολτοποιημένη Εκτέλεση Για τη σάλτσα Σε μια μικρή λεκάνη προσθέστε και ανακατέψτε τον χυμό λεμονιού, το ξύδι, την ζάχαρη και το σκόρδο. Αφήστε το μείγμα να κάτσει για τουλάχιστον 10 λεπτά έτσι ώστε να μουλιάσει το σκόρδο. Με ένα μίξερ χειρός προσθέστε το γιαούρτι και χτυπήστε το μείγμα. Ραντίστε με το λάδι σίγα σιγά συνεχίζοντας να το χτυπάτε με το μίξερ έτσι ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με την αρέσκεια σας, και τοποθετήστε την λεκάνη στο ψυγείο μέχρι να θελήσετε να σερβίρετε. Η σάλτσα αυτή μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για 3 μέρες καλυμμένη με διαφανής μεμβράνη. Για τη σαλάτα Πλύντε και στεγνώστε πολύ καλά τα φύλλα του μαρουλιού (εάν είναι βρεγμένα η σάλτσα δεν θα μένει επάνω στα φύλλα). Τεμαχίστε τα φύλλα σταυρωτά και μεταφέρετε τα σε μια μεγάλη λεκάνη. Πλύντε, ξεφλουδίστε και τρίψτε στον τρίφτη το αγγούρι. Στη συνέχεια στύψτε με τα χέρια το αγγούρι για να αποβάλετε το πολύ νερό και προσθέστε το στην λεκάνη με το μαρούλι. Σε ένα μπλέντερ χτυπήστε τα καρύδια ( ¾ κούπας) και προσθέστε τα στην σαλάτα. Ψιλοκόψτε την ρόκα και προσθέστε την στην σαλάτα μαζί με τον άνηθο, την μέντα και τον μαϊντανό. Διατηρείστε την λεκάνη στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Όταν θελήσετε να σερβίρετε, γαρνίρετε την σαλάτα με την σάλτσα και ανακατέψτε την . Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τα γούστα σας και γαρνίρετε με την κόκκινη πιπεριά και τα υπόλοιπα καρύδια. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα αρωματικό ντιπ που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 170 γρ φέτα 70 γρ φιστίκια Αιγίνης 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα) χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό. Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα μοναδικό ριζότο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για το πέστο 2 φλ. ρόκα ½ φλ. φύλλα μαϊντανού ¼ φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού ½ φλ. λευκό κρασί ½ φλ. ελαιόλαδο Για το ριζότο 1 φλ. καστανό ρύζι για ριζότο, parboiled 10΄ 15 γρ. βούτυρο 2 ½φλ. ζεστό ζωμό κοτόπουλου Αλάτι Πιπέρι 500 γρ. γαρίδες, ξεφλουδισμένες 2 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Για το πέστο Βάζουμε τη ρόκα, τα φύλλα μαϊντανού, το κρεμμύδι, το ξύσμα λεμονιού, το λευκό κρασί και το ελαιόλαδο σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα. Για το ριζότο Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, συνδυάζουμε το καστανό ρύζι και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ζωμό κότας σε αρκετές δόσεις, ανακατεύοντας συχνά το καστανό ρύζι. Μαγειρεύουμε το ριζότο για περίπου 10 λεπτά. Σοτάρουμε τις γαρίδες σε ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν ροζ και να κατσαρώσουν οι ουρές τους, για 3 έως 5 λεπτά. Για να σερβίρουμε, βάζουμε το ριζότο στο κέντρο του πιάτου, προσθέτουμε τη σάλτσα πέστο και στην κορυφή τις γαρίδες. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Γευστική συνταγή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 1 μπολ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 5΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 60 γρ. τόφου ½ κούπα γιαούρτι ½ μπανάνα ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ½ κούπα χοντροκομμένα κομμάτια ανανά, παγωμένα ½ κούπα σμέουρα, παγωμένα ½ κούπα χοντροκομμένα κομμάτια μάνγκο, παγωμένα 2 κ.σ. καρύδια ή γκρανόλα 1 κ.σ. νιφάδες καρύδας Φέτες μπανάνας για γαρνίρισμα Εκτέλεση Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ το τόφου, το γιαούρτι, την μπανάνα και τη βανίλια. Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ανακατευτούν πολύ καλά. Προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι το μείγμα να είναι λείο και πηχτό. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ατομικό μπολ και γαρνίρετε με τις φέτες μπανάνας. Μπορείτε να γαρνίρετε και με ότι άλλο φρούτo επιθυμείτε. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστή σούπα για όλες τις ώρες. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 60΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 500 γρ. ντομάτες σε κύβους + 150 γρ. λιαστές, μουσκεμένες 150 γρ. μανιτάρια 50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες τα φύλλα από 1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένα 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί 3 κουτ. σούπας ξύδι 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό αλάτι, πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη και 1 πιπερίτσα καυτερή (αν θέλουμε) 60 ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε 2 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τις μισές λιαστές ντομάτες για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τις φρέσκες ντομάτες, 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό, το ξύδι, το κρασί και τον μισό βασιλικό. Αλατοπιπερώνουμε, προσ­θέ­του­με τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Πολτοποιούμε το μίγμα στο μπλέντερ, προσθέτοντας 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, και διορθώνουμε το αλάτι. Ψιλοκόβουμε τις υπόλοιπες λιαστές τομάτες, τις ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τις χτυπάμε με το σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο βασιλικό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε τη σούπα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα με μια γερή κουταλιά της σούπας μίγμα γιαουρτιού - λιαστής τομάτας και ελάχιστο λάδι. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα μοναδικό πιάτο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4 φλ γάλα 2 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κιλό φασολάκια 150 γρ πανσέτα, κομμένη σε κύβους 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο 4 κ.σ. δυόσμος, κομμένος 4 κ.σ. μαϊντανός, κομμένος μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/4 φλ φουντούκια, τεμαχισμένα και ψημένα Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα, 4 φλ νερό, 2 κ.σ. αλάτι και τη ζάχαρη. Κόβουμε τις άκρες από τα φασολάκια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά. Σουρώνουμε και κρατάμε 1/3 φλ από το νερό. Βάζουμε τα φασολάκια σε κρύο νερό. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 1/2 φλ νερό και την πανσέτα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να γίνει τραγανή η πανσέτα, για 25 λεπτά. Με μια τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε την πανσέτα σε ένα πιάτο, αφήνοντας λίγο υγρό στο τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά σε υψηλή και προσθέτουμε στο τηγάνι τα φασολάκια και το νερό που έχουμε κρατήσει. Μαγειρεύουμε μέχρι να εξαρμιστούν τα υγρά, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο και 2 κ.σ. δυόσμο και 2 κ.σ. μαϊντανό. Συνεχίζουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και δοκιμάζουμε. Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα, πασπαλίζουμε με την πανσέτα, τα φουντούκια και τον υπόλοιπο δυόσμο και μαϊντανό και σερβίρουμε. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Καταπληκτική σαλάτα που μπορείτε να την φάτε και σαν κυρίως γεύμα. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρια, κομμένη 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες 1/4 φλ ελαιόλαδο 2 κ.σ. κόκκινο ξύδι 2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου 540 γρ ρεβίθια, μαγειρεμένα 4 φλ ρόκα 1 αγγούρι, κομμένο σε φέτες 170γρ τόνος σε ελαιόλαδο, σουρωμένος αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ξύδι και το σιρόπι σφενδάμου και μαγειρεύουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά. Προσθέτουμε τα ρεβίθια και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο. Μοιράζουμε τη ρόκα και το αγγούρι σε 4 πιάτα. Από πάνω προσθέτουμε τα ρεβίθια και τα κομμάτια τόνου. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία σπιτική συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 60΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Γάλα 1/2 κιλό Αβγά 3 Σιμιγδάλι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Βανίλιες 2 Ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού Κανέλα 1 κουταλάκι γλυκού Για το φύλλο Αλεύρι 1 κιλό Αλάτι 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού Βούτυρο 1 πακέτο Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την ζάχαρη, τις βανίλιες, την κανέλα και το σιμιγδάλι, λίγο λίγο, ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά, για να μην σβολιάσει. Μόλις αρχίζει να πήζει το αποσύρουμε από την φωτιά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύοντας καλά. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι (κρατάμε περίπου 200γρ), το αλάτι και λίγο νεράκι έτσι ώστε να γίνει μια μέτρια ζύμη. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Κόβουμε το ζυμάρι σε 3 μπαλάκια και το ανοίγουμε με τον πλάστη σε μεγάλα φύλλα. Αλείφουμε τα φύλλα με το βούτυρο και τα τυλίγουμε σε ρολό. Τα κόβουμε σε 5 κομμάτια και τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη. Βγάζουμε από την κατάψυξη ένα-ένα φύλλο και το ανοίγουμε όσο πιο λεπτό μπορούμε. Βάζουμε στο κάθε φύλλο 2 κουταλιές της σούπας από την κρέμα που φτιάξαμε, κλείνουμε τις μεριές από το πλάι και αρχίζουμε να το διπλώνουμε μέχρι να κλείσει. Τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Όταν κρυώσουν ελαφρώς πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Γευστικά μπουτάκια που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4 μπουτάκια κοτόπουλο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 1 ντομάτα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Για το πέστο 1 μάτσο βασιλικό 1 μάτσο ρίγανη 1 χούφτα αμύγδαλα ανάλατα, χωρίς τη φλούδα 4 κουταλιά της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ γιαούρτι λίγο αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το πέστο και τα πολτοποιούμε. Κρατάμε 2 κουταλιές από το μίγμα για το σερβίρισμα. Βουτάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου στο πέστο και τα τρίβουμε για να πάει παντού και να ποτίσει τη σάρκα τους. Τα αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον μισή ώρα. Κόβουμε τα λαχανικά σε κομμάτια . Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε τα μπουτάκια πάνω στα λαχανικά, περιχύνουμε με το πέστο όπου μαρινάραμε το κοτόπουλο και με ένα φλιτζάνι νερό. Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε τα μπουτάκια περιχύνοντάς τα με λίγο από το φρέσκο πέστο. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία Φανταστική συνταγή για τις κρύες μέρες. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 60΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες 2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια, κομμένα σε λωρίδες 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο φυτικό λάδι 6 λουκάνικα χωριάτικα ή Γερμανικά bratwurst 6 ψωμάκια για σάντουιτς, ελαφρώς ψημένα και κομμένα στη μέση Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί, το λαδώνουμε ελαφρά και απλώνουμε το μείγμα ομιόμορφα στο ταψί μας. Με μία οδοντογλυφίδα τρυπάμε κάθε λουκάνικο αρκετές φορές και τα τοποθετούμε επάνω στο μείγμα με τις πιπεριές αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 190C για 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, γυρνώντας τα λουκάνικα κατά τη διάρκεια του ψησίματος Βάζουμε 1 λουκάνικο σε κάθε ψωμάκι και προσθέτουμε μείγμα πιπεριάς ή εναλλακτικά σερβίρουμε ως κυρίως γεύμα. Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία